Jorge Javier Vázquez, dràstic amb Carmen Lomana: «Mai»

El presentador català ha estat contundent sobre el tema Rocío Carrasco

Carmen Lomana està farta del tema de què tothom parla: el testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco. Una postura que està vinculada al «negacionisme» pel que fa al relat de la protagonista, com diria Carlota Corredera, però que fa unes setmanes també compartia un dels defensors públics de la chipionera, Jorge Javier Vázquez.

No obstant això, en el cas del presentador català, es tractava d'un argument per a explicar la polarització que s'estava vivint arran del testimoni. Segons comentava, la saturació informativa estava començant a desgastar el tema i provocant el rebuig dels espectadors. No només per l'emissió dels capítols al llarg de tres mesos, sinó per l'excessiva cobertura mediàtica del documental.

«Està sent excessiva. Al final molta gent li acabarà agafant mania. No podem estar 24 hores parlant de Rocío Carrasco, perquè t'acaba produint efecte rebuig. Però d'això també en som responsables nosaltres, d'abusar», assenyalava Jorge Javier al plató de 'Sálvame'.

Amb aquestes paraules, el presentador estrella de Mediaset carregava durament contra la seva pròpia cadena per haver explotat tant el tema. Unes paraules que ara cobren més significat després de l'última confessió de Carmen Lomana, que s'ha convertit en una de les majors detractores de Rocío Carrasco.

La conversa de Jorge Javier Vázquez i Carmen Lomana sobre Rocío Carrasco

L'empresària, que amb motiu del Dia dels Oceans va assistir a la inauguració de l'exposició 'Azul azul', va carregar novament contra Rociíto. I especialment contra Carlota Corredera, a qui va comparar amb un general de la Inquisició.

En nombroses ocasions, la famosa ha mostrat rebuig al que considera un «espectacle denigrant», com ella mateixa va qualificar a les xarxes socials. Ha posat en dubte la veracitat del relat i s'ha posicionat a favor de la família Mohedano i els Flores.

«Que es prepari ella també. Estic segura que hi haurà resposta, i a més, als tribunals. Segur, perquè ha fet moltes coses que no es podien fer. Els Mohedano també estan patint», reiterava en les últimes declaracions que va fer a Europapress.

No obstant això, aquesta vegada Carmen Lomana ens ha sorprès. Ha revelat una conversa que va mantenir amb Jorge Javier Vázquez i que posa de manifest que encara hi ha corda per estona. «Una vegada li vaig preguntar al Jorge Javier que quan s'acabaria, perquè era una llauna, i em va contestar, lacònicament: "mai". O sigui que prepareu-vos», advertia l'empresària al reporter.

A l'espera de l'estrena de la segona temporada: 'En el nombre de Rocío'

D'aquesta manera, es preveu que el tema continuï protagonitzant titulars a l'espera de l'emissió de la segona temporada de la sèrie documental, que es preveu que s'estrenarà a la tardor i que serà la resposta de Rocío Carrasco a la seva família materna: el clan Mohedano, José Ortega Cano i els seus germans, Gloria Camila i José Fernando.

Si els terminis que es van donar durant la primera temporada es repeteixen, la docusèrie es podria allargar fins al 2022. I en cap cas sembla que el fet que s'hagi acabat suposi la desaparició de Rociíto del panorama televisiu. Tot i que una part de la població no vol sentir més a parlar del tema, hi ha una altra gran part que espera amb ànsies els relats de Rocío Carrasco.

Malgrat que la sèrie documental ja s'ha acabat d'emetre, els partidaris de la filla de Rocío Jurado continuen tenint els dimecres marcats al calendari. Ahir va ser el primer dimecres que no s'emetia la docusèrie a Telecinco, i aquesta absència va ser tan notable que els seguidors de Carrasco l'han convertit en trendic topic a Twitter, mentre esperen l'arribada de la segona temporada.


Comentaris

envia el comentari