Rocío Flores torna a deixar en evidència la seva mare Rocío Carrasco

La filla d'Antonio David aclareix públicament qui és la persona més important en la seva vida

Rocío Carrasco ja ha dit tot el que havia de dir sobre les polèmiques que l'han perseguit durant anys. Malgrat que, fa dues setmanes, el documental va arribar al seu final, encara continuen ressonant les seves contundents declaracions.

No obstant això, la seva filla Rocío Flores, fa oïdes sordes. La col·laboradora d'Ana Rosa es mostra feliç en les xarxes socials on comparteix els seus moments de festa i diversió. Malgrat que l'estabilitat de la seva família penja d'un fil, ella viu centrada en la seva carrera com a 'influencer'.

Fa anys, el seu pare va anunciar que no volia dedicar-se al món de la televisió i que el seu desig era ser anònima. Però, poc queda ja d'aquella nena tímida i mesurada que vam veure a 'GH VIP'. I és que ara, Rocío s'ha convertit en tot un personatge.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gran part d'aquesta fama la deu a la seva mare. Va arribar a la televisió donant titulars sorprenents sobre la seva progenitora, i ara no hi ha qui la pari. Per molt que es queixés que la seva mare trenqués el seu silenci, la veritat és que ha sabut rendibilitzar-lo.

La filla d'Antonio David torna a humiliar a la seva mare

La reconvertida en col·laboradora es nega a pronunciar-se sobre el documental, però la seva actitud diu el contrari. En aquests mesos que ha durat la seva emissió no ha empatitzat amb el dolor de la seva progenitora, ni tan sols una sola vegada.

És més, no ha dubtat a afegir més llenya al foc. Poc li importa el seu estat de salut ni els problemes que la van portar a intentar posar fi a la seva vida. Per tant, res del que ha explicat la filla de 'la més gran' ha arribat al seu cor.

A hores d'ara una reconciliació és impossible i pot ser que mai es produeixi. La filla de l'exguàrdia civil no està disposada donar el seu braç a tòrcer i segueix atiant a la seva mare on més li fa mal.

Aprofita les seves intervencions a 'Supervivientes' o en 'El programa de Ana Rosa' per seguir aniquilant els sentiments de la seva progenitora. I ho fa defensant Olga Moreno de les crítiques per la seva participació en el 'reality' i de com fa servir a la família Flores.

«Em partiré la cara per Olga fins al dia en què em mori, li molesti a qui li molesti», començava dient Rocío. Una clara al·lusió a la seva mare, que va revelar algunes de les mentides que la malaguenya havia explicat en diverses entrevistes.

«Som una família molt unida»

La dissenyadora s'ha convertit en un dels personatges amb més pes de 'Supervivientes' i no precisament pel seu esforç a Hondures. Sí, ha guanyat algunes proves, però el que més repercussió té són les seves declaracions sobre la família Flores.

Des del primer moment va començar a rentar la imatge pública del seu marit sabent el mal que li estava fent el documental. I no ha parat de fer-ho. No contenta amb això, va prosseguir el seu discurs traient a la llum els fills d'Antonio David Flores.

Cosa que li va constar un gran nombre de crítiques on l'assenyalaven d'oportunista i d'apropiar-se de records que no li pertanyia. Arran dels continus atacs cap a Olga han fet reaccionar a Rocío Flores, que no ha dubtat a treure les ungles per ella.

Poc li importa el dany que les seves paraules puguin fer-li a la seva mateixa mare. Per a ella, la dona del seu pare és «fonamental» en la seva vida i té molt del qual agrair-li.

«Olga és com la meva segona mare, som la seva família», explicava la col·laboradora. «Olga té la seva posició i la meva mare té la seva posició, això és una cosa clara i evident», rematava. «Sempre hem estat una família molt unida», afegia per finalitzar.

Però el que està cristal·lí és que és incapaç de criticar amb rotunditat una actitud d'Olga, mentre sí que qüestiona la seva mateixa mare. D'aquesta manera, la col·laboradora torna a deixar clar públicament qui és la persona més important en la seva vida.


Comentaris

envia el comentari