David Flores Carrasco a Málaga el 15 de febrer del 2020

El moviment de David Flores Carrasco per protegir el seu futur

David i Rocío Flores podrien haver decidit prendre accions legals contra la seva mare després d'assabentar-se de la segona part del documental

David Flores Carrasco, fill petit de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, està en el punt de mira. El seu nom sempre havia estat protegit pel seu estat de salut, però la seva mare ha decidit posar-lo entre les cordes.El documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha posat en dubte a tota la família Flores: Antonio David per maltractament psicològic; Rocío Flores per l'agressió; i Olga Moreno per còmplice.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, la família de David no viu el seu millor moment, ja que estan sent molt criticats. De fet, David i Rocío Flores han acudit a una notaria per intentar protegir el seu futur.

Cal recordar que Antonio David ja no treballa a Telecinco perquè va ser acomiadat, tot i que la seva filla sí que segueix lligada a la cadena. A més, Olga Moreno està a Hondures i caldrà esperar per veure si decideix seguir col·laborant per a Mediaset.

Davant d'aquest panorama, els dos germans podrien haver decidit prendre accions legals contra la seva mare. Es rumoreja que voldrien una compensació econòmica.

Volen prohibir que la seva mare segueixi parlant 

Els dos menors haurien presentat un recurs per impedir que la seva mare segueixi parlant d'ells en públic. Segons explica la revista 'Semana', han demanat protegir el dret al seu honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

La revista exposa que la decisió l'hauria pres Rocío Flores en un intent de protegir al seu germà. Encara que la més perjudicada pel documental, més enllà del seu pare, ha estat ella.

Telecinco i Rocío Carrasco han anunciat que aquesta tardor tornaran a la televisió per explicar la polèmica de la família Mohedano. Així doncs, un altre dels possibles motius per fer aquesta petició podria ser que es vulgui evitar l'emissió d'aquest documental.

El distanciament de Rocío Carrasco amb part de la seva família materna sempre ha estat un tema de conversa. De fet, molts ho han utilitzat per creure's el testimoni d'Antonio David. 

Encara no es coneix el contingut de la segona part del documental, però sabem que els Mohedano seran els protagonistes. En cas que també apareguin Rocío i David Flores, el documental es podria veure afectat si el jutge els acaba donant la raó.

Amb tot això, els fills de Rocío Carrasco no es quedaran de braços plegats. Aquesta 'guerra' mediàtica tot just comença i caldrà veure com continua.


De moment, tots són rumors dels mitjans de comunicació, ja que no ha transcendit el motiu real de la visita a la notaria. Però si es confirma, la filla de Rocío Jurado podria enfrontar-se a un nou judici, aquesta vegada contra els seus fills.