▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Operen el nadó de Guti i Romina de només 5 mesos

Romeo, el fill de l'exjugador del Reial Madrid, tenia el fre de la llengua molt curt i no podia alimentar-se correctament

Les últimes setmanes han estat molt complicades per al matrimoni de l'exfutbolista Guti i la seva dona Romina Belluscio. El nadó de la parella, de cinc mesos, ha passat per una operació. 

Romina va donar a llum el passat 11 de gener. Des de llavors, els pares han estat molt preocupats pel seu fill perquè ha presentat diversos problemes a l'hora de la lactància. Així ho ha explicat Romina a les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després de moltes proves i diagnòstics fallits, sembla que ara comencen a veure la llum. En qualsevol cas, la situació no ha estat gens senzilla per a la parella.

«Des que va arribar Romeo, la nostra vida ha estat una muntanya russa», assegura. Ara bé, «sempre amb un somriure a la cara i molt feliços».


Moltes dones han viscut la mateixa situació, reconeix Romina. «Sabeu què és la maternitat i la lactància, que no sempre és un camí de roses», apunta.

Després de «dir-me en diverses ocasions que el meu fill no tenia fre a la llengua, un professional va aconseguir posar-hi remei», explica. Així doncs, Romeo tenia un fre molt curt, que li impedia mamar correctament. Per tant, Guti i Romina estaven molt preocupats perquè no podien alimentar-lo bé.

Els metges van recomanar que visitessin al doctor Briz, qui finalment va operar al nadó. «Ha estat una molt bona recomanació», assenyala a les seves xarxes socials.

Encantats amb l'arribada de Romeo

El fill de José María Gutiérrez i Romina va arribar al món el passat 11 de gener. La mare va ser l'encarregada d'anunciar-ho a les seves xarxes socials.

«Ahir va arribar a les nostres vides... les coses bones es fan esperar. A vegades, durant anys», va escriure.

El petit va pesar gairebé quatre quilos i va mesurar 53,5 centímetres. Quan ho va fer públic va aprofitar per enviar-li un missatge a la seva parella.

«Guti, a vegades els somnis es fan realitat! Gràcies, Déu!». Així doncs, Guti i Romina feia temps que intentaven ser pares.

A més, el dia del naixement també van aprofitar per publicar una imatge en què apareix l'altre fill, Enzo, observant al seu germà. Fruit de la casualitat, cal dir que Romeo va néixer el mateix dia que Enzo.Guti també va voler fer pública la notícia: «Ja és aquí el nostre somni anomenat Romeo». La parella no va dubtar en presumir de família. «Us estimo, us estimo deessa», va escriure Guti a Instagram.

Guti i Romina viuen una vida molt tranquil·la i familiar. L'exjugador del Reial Madrid, que va iniciar una nova etapa com a entrenador, es troba sense equip. La seva intenció és tornar a les banquetes quan sorgeixi una oportunitat.

El futbol és una de les grans passions de José María Gutiérrez, que compta amb un bon cartell entre els directors esportius. No obstant això, està molt preocupat per la seva filla Zayra Gutiérrez, fruit de la seva relació amb Arancha de Benito.


En els últims mesos, Zayra s'ha vist implicada en diverses polèmiques. Ara bé, Guti ha procurat mantenir-se lluny de la premsa del cor. Podríem afirmar que la vida familiar ha aconseguit estabilitzar a l'exjugador del Reial Madrid.


Comentaris

envia el comentari