Primer pla d'Antonio David Flores amb cara de preocupació

Antonio David Flores confessa per què no va acudir al judici contra Rocío Carrasco

Antonio David Flores emet un comunicat explicant la seva absència

Antonio David Flores hauria d'haver vist la mare dels seus fills als jutjats el sis de juliol passat. El malagueny s'enfrontava a un suposat delicte d'alçament de béns pel qual podria acabar a la presó. Rocío el va demandar per impagament de la pensió dels seus fills i aquest va afirmar que era insolvent.

Després d'una investigació dels advocats de la filla de 'La Más Grande', es va descobrir que l'exguàrdia civil desviava, presumptament, els seus guanys a tercers. Ahir dijous era la data assenyalada per al judici, però Antonio David no va anar a la cita, la raó?, ell mateix l'ha fet pública.

Antonio David Flores explica per què no s'ha vist amb la seva exdona als jutjats

Antonio David Flores començava l'estiu i amb ell la cita més important de la seva guerra judicial contra Rocío. L'excol·laborador havia d'anar als jutjats ahir dijous sis de juliol per defensar-se de l'acusació d'insolvència punible que en penja.

Es tractava d'un moment molt esperat per tothom, sobretot per la filla de la xipionera, que fa anys que demana justícia. Tot i això, arribat el moment, el malagueny no feia acte de presència.

Antonio David Flores amb la mirada capcota al plató de ‘Sálvame’
Antonio Dacid aconsegueix aplaçar el seu judici per alçament de béns | Mediaset

Després de l'enrenou causat per la plantada, Antonio David ha emès un comunicat per explicar la seva absència. Pel que sembla, la vista havia quedat suspesa i les dues parts n'eren coneixedores. «No ha estat perquè l'hagi deixat plantada, sinó perquè estava suspès des d'ahir», explicaven.

Segons el comunicat, l'advocat de l'excol·laborador va ser el que va demanar la suspensió perquè no va poder aportar una prova fonamental per al seu client. «No s'han pogut incorporar una sèrie de proves documentals que garanteixin la defensa d´Antonio David», expliquen. «Està adoptada la resolució per garantir els drets de totes les parts», assenyalen.

Antonio David va demanar la suspensió del judici i, finalment, l'hi han concedit. Es desconeix si es tracta d'una estratègia de part del malagueny per postergar al màxim la causa pendent. De moment, no hi ha nova data per a la vista.

Antonio David Flores defensa que no s'han fet les coses bé

Una de les coses que vol deixar ben clara Antonio David és que, des del principi, considera que el procediment ha tingut errors. Un d'ells l'afecta directament perquè no ha pogut aportar més documents que l'ajudin a la defensa.

«S'ha suspès perquè es pugui incorporar aquesta prova documental i practicar els interrogatoris tenint davant aquesta prova», llegeix al comunicat. «Per no vulnerar cap garantia», afirmen.

Han hagut de passar vuit anys perquè finalment s'estableixi una data per al contenciós. L'exguàrdia civil entén que aquesta demora respon a diversos errors que hi ha hagut des del principi.

Per exemple, «la querella es va formular en un jutjat que no era competent». «També es va dilatar per una qüestió d'una fiança imposada de 80.000 euros que, per altres recursos, després es va fixar en 60.000», subscriu l'advocat.

Tot i això, asseguren que es tracta d'una demora «habitual» a causa de la pressió que tenen els jutjats amb l'acumulació de feina.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
Rocío Carrasco haurà d'esperar per fer seure Antonio David a la banqueta | Mediaset

El que crida l'atenció és que l'advocat d'Antonio David ha esperat fins a última hora per demanar la suspensió. Coneixia des de fa mesos la data del judici, però no va ser fins al quatre de juliol passat, dos dies abans de celebrar-se, quan va fer la petició.

Sigui estratègia o no, la veritat és que la vista ha quedat novament suspesa i l'ex d'Olga aconsegueix ajornar la sentència. Caldrà esperar per saber el rumb que pren ara el contenciós per alçament de béns i la nova data per a la celebració del judici.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!