Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores i Rocío Carrasco

Antonio David Flores confirma que la decisió contra Rocío Carrasco ja està presa

Antonio David esclata contra les acusacions i decideix continuar amb l'amenaça

Després de les últimes acusacions de Rocío Carrasco a la seva docusèrie, Antonio David Flores ha pres una decisió contundent. Les acusacions de maltractament han arribat al punt que han acabat per emprenyar el que va ser gendre de Rocío Jurado. I és que el que ha fet Antonio David podria suposar la fi de l'emissió d'En el nombre de Rocío.

Les acusacions de Mili Pineda contra Antonio David Flores

Els episodis de la docusèrie d'En el nombre de Rocío continuen emetent-se cada dilluns. Així, noves acusacions de Rocío Carrasco a la seva exparella, Antonio David Flores, surten a la llum cada setmana. En el darrer capítol, al seu testimoni li ha donat suport una persona molt propera a ella.

El dilluns, 17 d'octubre, Jorge Javier va presentar una nova cara important a la docusèrie. Es tractava de Mili Pineda, una dona que va ser assistenta de Rocío Jurado, amb qui va entaular a més una bona amistat. A causa de l'estretor de la relació de la cantant amb la treballadora, Pineda li va prometre que sempre cuidaria Rocío Carrasco, a qui considera «com de la seva família».

Mili Pineda
Mili Pineda contra Antonio David Flores | TELECINCO

L'exassistenta va dir que havia estat testimoni de com Antonio David (a qui li ha posat el sobrenom de 'El Ser') maltractava Rocío Carrasco. Concretament, Pineda va narrar haver vist com Flores «arrossegava» Carrasco, «agafant-la dels cabells». Davant d'això, Rocío, entre llàgrimes, va assegurar que va ser l'exassistenta que la va «salvar» en aquell moment del presumpte maltractament d'Antonio David Flores.

La demanda d'Antonio David Flores a Rocío Carrasco

Després de les acusacions de Mili Pineda, Antonio David ha decidit pronunciar-se. El seu equip d'advocats ha emès un comunicat en forma de vídeo, assegurant la seva intenció de demandar Rocío Carrasco.

Iván Hernández, un dels lletrats de l'equip defensor de l'exguàrdia civil, ha estat l'encarregat de llegir el comunicat. I és que, segons ha anunciat al vídeo, Antonio David demandarà la seva exdona per «vulnerar el seu dret a l'honor».

Antonio David Flores
Antonio David Flores ha llançat una advertència | YOUTUBE

Segons el comunicat, des de l'inici de l'emissió de la docusèrie hi ha hagut una «exposició errònia de maltractament». Així, el lletrat assegura que prendran mesures judicials després de totes les acusacions que ha fet Rocío Carrasco en contra d'Antonio David des del primer episodi de la docusèrie.

«El passat 17 d'octubre, el programa que es va emetre  va donar difusió a les paraules de Mili Pineda ens ha fet fer aquest comunicat», començava dient l'advocat. «Des de l'inici del documental, una productora anomenada La Fábrica de la Tele està desenvolupant un negoci basat en el maltractament i en l´exposició del maltractament, i a sobre és totalment fals».

A més, els advocats d'Antonio David neguen completament la veracitat de les afirmacions de l'extreballadora de 'La Jurado'. «El testimoni de Mili Pineda és absolutament fals i aquesta falsedat s'acreditarà al jutjat». El vídeo ha estat compartit pel mateix Antonio David al seu canal de Youtube, on sol defensar-se de les acusacions de la seva exdona.

COMUNICADO del abogado de Antonio David Flores

Al final del comunicat, el lletrat assegurava que la demanda es formalitzaria. Però, sembla que tenen un problema legal a l'hora de precisar-la. I és que mentre continuïn «atemptant contra el dret a l'honor i a la intimitat d'Antonio David», no poden formular la demanda.

Siguin reals o no, sembla que les acusacions de Rocío sobre Antonio David arribaran als tribunals. Suposarà això el final d'En el nombre de Rocío?