Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores descobreix que Rociíto ho ha aconseguit: 4 anys de presó

Antonio David es torna a veure les cares als tribunals amb Rociíto

Antonio David Flores ja coneix els plans de Rociíto. L'empresària asseurà a la banqueta dels acusats el que va ser el seu marit i farà tot el possible per veure'l entre reixes. De fet, la seva petició de condemna arriba als quatre anys de presó. Serà el proper 6 de juliol quan s'hagin de veure les cares davant d'un jutge. Una data que estarà marcada en vermell al calendari de tots dos i que promet ser decisiva. No serà un capítol més en aquesta batalla judicial que mantenen.

Antonio David està acusat d'un presumpte delicte d'insolvència punible. El procés es va posar en marxa el 2017, quan la filla de la Jurado va optar per demandar-lo. Assegurava que tenia proves que demostrarien que amagava el seu patrimoni econòmic amb el propòsit de no pagar-li la pensió dels fills.

La quantia deguda arribava fins als 60.000 euros, que va ser el que va determinar una sentència judicial. Asseguren que és un presumpte delicte que costaria molt dur a terme sense la col·laboració de tercers. Per això podria tenir un paper important en aquesta història Olga Moreno.

Foto d'Antonio David Flores
Antonio David Flores té motius per estar preocupat | GTRES

Tot i que fa una mica més d'un any van decidir separar els seus camins i emprendre noves vides, Moreno i Flores continuen casats. Això convida a pensar que si encara no han canviat el seu estat civil és per alguna cosa. En qualsevol cas, la sevillana hi té molt a dir i serà en un judici on possiblement haurà de donar explicacions.

El seu testimoni resultarà essencial, encara que queda per saber en quin punt es trobarà la relació quan arribi el dia del judici. De moment, intenten mantenir les aparences en públic mostrant cordialitat i entesa, però la realitat podria ser una altra de ben diferent.

Antonio David Flores fa molt de temps que prepara la seva defensa. Vol arribar a la cita judicial amb els deures fets. Durant els darrers anys ha mantingut diverses reunions amb els seus advocats per tenir-ho tot ben lligat quan arribi el moment. Es tracta d'una important quantitat de diners la que està en joc, que serien, a més dels 60.000 euros, els interessos i les costes. A això se li suma la petició de quatre anys de presó. Però, en realitat, l'exguàrdia civil s'està jugant el seu honor i imatge.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco demana presó per a Antonio David | LA NOTICIA DIGITAL

No ho tindrà gens senzill, ja que Rociíto farà tot el possible perquè es faci justícia. Tracta de recuperar el deute que va contreure la seva exdona derivada de l'impagament de la pensió des del 2012. Ell al·legava que no tenia ingressos ni patrimoni per no fer front a aquests diners que li havia de facilitar. No obstant això, la dona de Fidel Albiac sabia que estava mentint, ja que feia molts anys que treballava a la televisió. I, a més, amb importants contractes.

Antonio David Flores té aliats

Antonio David Flores va fer tot el possible per no haver de pagar la pensió dels nens a l'empresària. Sospiten que va muntar algun tipus d'entramat societari amb l'objectiu d'evitar Hisenda. Per fer-ho devia comptar amb l'ajuda d'algú.

És aquí quan entra en acció Olga Moreno, que va poder tenir un paper actiu en aquest procés. Sempre s'ha mantingut en un segon pla i mai no va voler referir-se als conflictes judicials de l'exguàrdia civil. I, previsiblement, quan arribi el dia, es posicionarà al seu costat. No oblida que han estat parella durant dues dècades i, a més, tenen en comú una filla. Sense oblidar-nos de l'afecte que té la guanyadora de 'Supervivientes' a David i Rocío. Tot fa indicar que seria incapaç de declarar contra el seu pare.

Antonio David Flores es mostra tranquil i convençut de deslliurar-se de la presó. A partir del juliol serà quan s'hagin de veure les cares i tots els focus es tornaran a concentrar en ells.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!