Foto de Berta Vázquez

Berta Vázquez rep un missatge inesperat després dels seus últims problemes

Berta torna a ser notícia després de ser humiliada a les xarxes

Berta Vázquez es va convertir en la protagonista involuntària de la passada 37 Edició dels Premis Goya, gala celebrada l'11 de febrer a Sevilla. La polèmica va planar sobre la seva figura i no per culpa seva, concretament. Va ser assenyalada per molts que han volgut destruir-la valorant el seu actual físic, cosa que la va afectar en un primer moment.

La reaparició de la coneguda actriu i exparella de Mario Casas es va fer viral per un motiu concret. I és que els haters de les xarxes socials van aprofitar que Berta Vázquez havia experimentat un notable canvi físic en aquests darrers temps. Així, van aprofitar per llançar comentaris vergonyosos per part d'alguns usuaris que es van passar de la ratlla amb ella.

Berta Vázquez té l'afecte d'algú que la coneix bé

Després de ser criticada per molts, els companys de professió de Berta Vázquez li van fer costat de manera massiva. I es va sentir acompanyada per tots ells, encara que com ella mateixa va confessar a les xarxes, la millor manera d'afrontar aquests improperis és centrant-se en ella mateixa i no fer-los cas.

Foto de Berta Vázquez
Berta Vázquez als Goya | Europa Press

L'actriu de 'Palmeres en la neu' va ser molt franca a les seves xarxes socials i va compartir una frase amb què ha deixat clar què opina de les crítiques que ha rebut sobre el seu aspecte físic. «Les grans ments discuteixen sobre idees, les ments estàndard discuteixen sobre successos i les ments petites critiquen la gent», publicava l'actriu. Unes paraules que són genuïnes d'Eleanor Roosevelt, escriptora i exprimera dama dels Estats Units morta el 1962.

La reacció de Mario Casas que emociona Berta Vázquez

Un dels que més afecte li ha donat durant els dies posteriors a aquesta gala dels Goya ha estat la seva exparella, Mario Casas, amb qui van estar junts un bon temps. «Bella», va comentar Casas en una publicació de l'actriu.

Foto de Mario Casas i Berta Vázquez
Mario Casas dedica unes boniques paraules a la seva ex, Berta Vázquez | GTRES

Però la seva reacció no s'ha quedat en aquesta breu resposta a través d'Instagram. Ha tornat a parlar sobre la que va ser la seva xicota fa uns anys. Li van preguntar enmig del carrer per un tema realment espinós i ha estat més rotund que mai quan estava entrant a casa seva, a Madrid. «Ho vaig escriure perquè és veritat, és bellíssima», ha començat dient l'actor espanyol. «És bellíssima, no puc dir res més, no hi ha debat», ha sentenciat finalment abans d'entrar a casa seva.

L'actriu rep el màxim suport dels que l'estimen

L'exparella de Berta Vázquez tenia una mica de pressa i reaccionava de tal manera perquè tenia un compromís laboral imminent. No podia parar-se ni un minut a parlar d'una dona que va significar molt per a ell, tot i que fa temps que van deixar d'estar junts.

Foto de Mario Casas
Mario Casas reacciona a la porta de casa seva | GTRES

El cas és que Berta Vázquez segueix sentint tot el suport una setmana després que molts s'hi acarnissessin de manera injustificable. Però ha vist que no només hi ha males persones al món, sinó que aquells que l'estimen tal com és, no miren el seu físic i només valoren la seva qualitat humana.

Cal recordar que Berta Vázquez també va ser protagonista dels Premis Goya, ja que va sortir a lliurar un premi durant la gala de dissabte passat. Va ser l'encarregada de lliurar el Goya a la 'Millor Pel·lícula Iberoamericana' i quan va sortir a l'escenari se la va veure una mica nerviosa. Potser sabedora que a les xarxes socials ja s'havien començat a ficar amb ella de manera totalment vergonyosa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!