Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz a 'MasterChef'

'Masterchef' confirma una decisió inesperada per a la pròxima edició

L'audiència de 'Masterchef' aconsegueix el que vol

Tenim bones notícies per als amants de la cuina que segueixen el programa de 'Masterchef'. L'espai televisiu gastronòmic més de moda seguirà intentant buscar el millor cuiner amateur d'Espanya. Un format que ha aconseguit enganxar el públic després de basar-se en l'espai de televisió britànic de cuina del mateix nom.

Televisión Española és la productora de 'Masterchef', la cadena que ha anunciat aquesta setmana una cosa que afectarà els milers d'espectadors del programa. Des de RTVE s'han vist obligats a prendre una dràstica decisió totalment inesperada per a molts que té a veure amb el proper lliurament d'aquest any.

'Masterchef' confirma el que ningú no s'esperava

Molts dels seguidors fidels del programa més llaminer del moment estaven desitjant que arribés aquesta notícia. 'Masterchef' tindrà nova entrega gràcies a les nombroses peticions de l'audiència. Radiotelevisión Española emetrà la temporada 11 del concurs.

Sí, heu llegit bé, la temporada 11 sortirà a la llum, però de manera diferent de la que estàvem acostumats. RTVE s'ha vist obligat a prendre una decisió dràstica que ningú no s'esperava mai abans. 'Masterchef' es dividirà en dos lliuraments de més curta durada per programa emès.

Foto del plató de 'Masterchef'
'Masterchef' tindrà temporada 11, però amb alguns canvis | ESPAÑA Diario

Però, a què es deu aquest canvi? Sembla que la durada actual podria ser incompatible amb els horaris dels molts seguidors del format. Repetint així, el que va passar amb l'emissió de la final de l'última entrega de 'Celebrity', el públic haurà de guardar dos dies per a l'emissió d'aquesta edició.

«'Masterchef' té una estructura que requereix un temps de desenvolupament»

Tot i que t'agafi per sorpresa aquesta notícia, així és com ho ha informat la presidenta interina de la Corporació i del Consell d'Administració, Elena Sánchez. Tot això en una resposta per escrit al Grup Parlamentari Popular al Congrés.

Sánchez ha explicat que 'Masterchef' «té una estructura que requereix un temps de desenvolupament en algunes fases que fa que es pugui estendre més enllà de les tres hores i mitja de vegades». A més, d'afegir: «Conscients» que aquesta durada pot ser incompatible amb els horaris de molts espectadors, a RTVE han decidit oferir dos lliuraments de més curta durada per programa.

Foto de Mireia Ruiz a 'MasterChef'.
Podras veure els programes sencers de 'Masterchef' a la seva plataforma en línia | TVE

Per no perdre l'essència del talent show de cuina, podràs visualitzar sempre que vulguis els programes complets a la plataforma RTVE Play. D'aquesta mateixa manera, cada usuari podrà escollir l'horari que més li convingui per poder-lo alternar amb les seves tasques.

El format de cuina que més agrada als espectadors

No podem negar que 'Masterchef' s'ha convertit en el xou de talent culinari més conegut del moment. Els amants de la cuina hi demostren cada dia el seu talent, però no de qualsevol manera, sinó que se sotmeten a les valoracions d'un difícil jurat.

Un programa en què hauran de preparar les seves millors creacions per poder delectar, així, els comensals més exigents de la història. 'Masterchef' ha aconseguit ser tot un èxit i enganxar l'audiència els qui gaudeixen en família o amb amics d'una bona estona. En aquest espai televisiu, els nervis, les rialles i la tensió estan més que assegurats.

Foto de 'Masterchef Junior'
'Masterchef' té una versió per a nens | TVE

Cal esmentar que 'Masterchef' s'ha produït a més de quaranta països i es transmet a més de dos-cents territoris. A més, de ressaltar que compta amb diverses versions diferents, com la versió 'Masterchef Junior', una versió creada i adaptada perquè els nens també puguin demostrar les seves habilitats a la cuina.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!