Primer pla de Marta López Álamo

La parella de Kiko Matamoros anuncia la notícia més esperada i aporta proves

Marta no pot amagar més el secret

Kiko Matamoros ja compta els mesos per contraure matrimoni amb la seva parella, amb qui porta gaudint de la vida els últims quatre anys, Marta López Álamo.

Kiko Matamoros sap que la seva xicota gairebé no es prodiga als mitjans de comunicació, però ha estat convençuda per Nagore Robles i Alba Carrillo, que l'han convidat al plató de 'Nos hemos liado', un programa de Mtmad que presenten les televisives.

Totes dues li han volgut treure algun detall més d'aquell casament que ha generat una gran expectació i que se celebrarà el proper mes de juny. La influencer no ha volgut donar gaires pistes d'aquest enllaç nupcial. Tot i això, ha confessat que només té «el nuvi, el lloc de la cerimònia i l'església». I la resta de detalls es continuen solucionant perquè estigui tot perfecte d'aquí a quatre mesos.

Kiko Matamoros confirma que el nou projecte amb la seva parella és un fet

Com no podia ser d'una altra manera, en aquesta xerrada Alba i Nagore li han volgut treure el que han pogut a Marta López sobre el seu promès, Kiko Matamoros. Especialment, ha cridat l'atenció una resposta que ha donat la jove model sobre el col·laborador de 'Sálvame' quan li han preguntat per la característica que no aguanta de la seva parella.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Marta López Álamo ha parlat al programa 'Nos hemos liado' | MEDIASET

Marta ha exposat que hi ha certes coses que no acaba d'encaixar de Kiko. «Els defectes de cadascú els abracem. La gent se sorprendria de com és de tímid a la vida real. És molt diferent de com és a la tele», ha sostingut.

El que Marta no suporta de Kiko Matamoros

«El que menys m'agrada d'ell és que no parli, que no es comuniqui. Ell pot estar tres dies sense parlar-te i jo necessito parlar-ho amb ell. Jo soc la que fa el primer pas per a reconciliació», ha confessat. Cosa que xoca amb la feina que desenvolupa cada tarda a 'Sálvame'. La seva timidesa fa que no vulgui resoldre aquestes discussions amb la seva noia al moment, s'estima més guardar silenci i que passi el xàfec.

Kiko Matamoros i Marta López Álamo
La timidesa de Kiko fa que no vulgui parlar sobre les discussions | CatalunyaDiari

Però a Marta no li agrada gens. Ella prefereix parlar les coses i solucionar-les com abans millor. «Kiko i jo no discutim gaire, però si passa alguna cosa, jo necessito parlar-ho tot i ell no, i això em frustra molt. Jo ho entenc i respecto els seus temps. Faig jo més l'esforç perquè soc més intensa», confessa a l'entrevista que està fent parlar tant.

'Amar para vivir', el nou pdcast de la parella

El que no esperàvem és que la parelleta llançarà un pòdcast, 'Amar para vivir', que s'estrenarà a Mtmad ben aviat. «Em va semblar molt bona idea, això m'ho han demanat molt els seguidors, em pregunten molt que com portem la diferència d'edat, que com ho porten els meus pares. Ens portem 40 anys i de tot això en parlaré al pòdcast… Tu em veus preocupada? Serà teràpia, debatrem…», explicava amb il·lusió.

Kiko Matamoros i Marta López
La parella té un nou projecte entre mans | GTRES

Sobre els que critiquen la diferència d'edat entre ella i la parella, ho té clar. «Hi ha gent que li fa pudor, i ho entenc», admet. «S'ha de viure el present, focalitzada al futur, és clar, però has de viure el present. Si estàs pensant en com et veuràs d'aquí a 10 anys… vull ser feliç ara», reconeix.

«No sé on seré d'aquí a 10 anys. Crec en l'amor de tota la vida, l'amor va evolucionant. Crec que al final has de buscar la teva felicitat», afirma, sabent que està gaudint molt amb Kiko des que estan junts.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!