Foto de Joaquín Sánchez

Joaquín Sánchez frena el seu programa per confessar el secret de la seva mare

Joaquín trenca els esquemes en explicar una cosa inconfessable

Joaquín Sánchez s'ha convertit, des de fa un temps, en un dels grans protagonistes del prime time d'Antena 3. I tot després de firmar amb Atresmedia un contracte que l'unia a la cadena per gravar 'Joaquín, el novato' i 'La penúltima y me voy'. En aquest últim format, ha explicat una cosa sobre la seva mare que deixava tots descol·locats.

Al primer espai, el futbolista del Betis es posava al lloc de diversos famosos als quals intentava treure els detalls més ocults de la seva vida i intentava aprendre de la professió de cadascun, cosa que va agradar a l'audiència. Malgrat no tenir unes dades espectaculars, sempre va ser seguit per una quantitat notable d'espectadors.

Fa tot just dues setmanes, Joaquín estrenava el seu segon espai a Antena 3, 'La penúltima y me voy', una sèrie documental que aprofundeix a la vida del futbolista del Puerto de Santa María al llarg de quatre capítols.

Joaquín Sánchez revela el secret de la seva mare a prime time

En alguns, especialment el primer, Joaquín ha revelat davant de tota l'audiència com era la seva infància. Com era d'humil la seva família, explicant certes anècdotes que han deixat gelats els espectadors d'Antena 3.

Foto de Joaquín Sánchez a 'La penúltima y me voy'
Joaquín Sánchez parla del secret de la seva mare a 'La penúltima y me voy' | Antena 3

Així, Joaquín Sánchez ha repassat els capítols més importants de la seva vida, però ha posat èmfasi en la infància que va passar al Puerto de Santa María. «Nosaltres hem estat una família humil. Afortunadament, mai ens ha faltat de res, el meu pare s'ha buscat la vida i ha treballat sempre. Jo recordo tenir uns Reis meravellosos», revelava Joaquín, al primer capítol de 'La penúltima y me voy'.

El futbolista explica l'episodi més esquinçador de la seva infància

Joaquín s'ha anat animant a explicar certs detalls de la seva vida quan era petit. Confessava que el primer record que té és amb els germans i la mare. Cal tenir en compte que Joaquín va ser un nen no buscat pels pares i, fins i tot, va haver de patir un episodi per part de la seva mare que, sens dubte, posen els pèls de punta.

Joaquín Sánchez
Joaquín Sánchez s'ha obert en canal en la seva nova sèrie documental | GTRES

I és que la seva mare el va arribar a tirar per les escales, segons explica el futbolista del Betis a la sèrie documental que ha gravat amb Atresmedia. «La meva mare no sap escriure ni llegir perquè no ha tingut temps de tenir aquesta vida. La seva vida érem els seus fills», explicava el gadità. A més, l'exinternacional espanyol també ha revelat quina va ser la seva vocació frustrada a la infància.

La professió frustrada de Joaquín

Joaquín volia ser torero, encara que la seva mare li va treure aquesta idea del cap malgrat la insistència del petit. «Jo agafava la tovallola i l'escumadora i em quadrava, tenia el sofà de casa ple de forats. Jo jugava a futbol, però també tenia aquesta il·lusió», desvelava el futbolista realment emocionat en recordar aquells moments de la seva vida.

«Si no hagués estat futbolista, hauria estat torero, perquè hi té art», afirmava el seu germà Ricardo. Aquest ha fet memòria recordant com Joaquín era molt entremaliat quan era petit i li torejava cada cop que podia.

Joaquín Sánchez I Susana Saborido
Joaquín Sánchez té una professió frustrada: ser torero | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, Aurelio, el seu pare, ha explicat que Ricardo, el germà de Joaquín, era millor jugador que el futbolista del Betis. «En aquest cas és veritat, jo he vist jugar el meu germà Ricardo i ha estat un puto espectacle», ha confessat Joaquín. «No va arribar a ser futbolista perquè tenia més nit que Batman», puntualitzava entre rialles.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!