Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz: el nou Rafa Nadal que busca a la seva Xisca Perelló

Rafa Nadal i Xisca van començar a sortir a l'edat de Carlos Alcaraz

El número dos del tenis mundial, Carlos Alcaraz, torna després de recuperar-se d'una lesió que l'ha tingut més de tres mesos allunyat de les pistes. La vida del jove de dinou anys ha canviat molt des que va canviar la seva Múrcia natal per recórrer mig món com a professional de tenis. La seva vida sentimental també interessa, molts volen saber qui ocupa el seu cor en aquests moments.

Amb l'edat de Carlos Alcaraz, el seu company de professió, Rafa Nadal, va començar a sortir amb qui després es va convertir en la seva dona. Rafa i Xisca van començar la relació als dinou anys. Ella era companya de la germana del tenista, Maribel, i així va començar una amistat que després s'ha convertit en amor.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Nadal i Xisca van començar la seva relació als dinou anys. | Europa Press

Alcaraz va acabar l'any 2022 proclamant-se com el número u més jove en la història del tenis mundial. Un títol que Novak Djokovic li va prendre el passat vint-i-set de gener al vèncer el nord-americà Tommy Paul a les semifinals de l'Open d'Austràlia. El tenis espanyol pot presumir de tenir dues figures que simbolitzen la transició del triomf.

Alcaraz no veu Nadal com un enemic: «Rafa no és el meu enemic, amb la resta dels jugadors és el mateix. Més enllà d'aquesta relació intentaré continuar sent el número 1». Tampoc no es veu a si mateix com el seu successor: «Vull que se'm conegui com Carlos Alcaraz i no com el successor de Rafa Nadal».

Carlos Alcaraz més enllà de les pistes de tenis

Més enllà de l'esport, la seva vida personal és motiu d'interès per a la premsa. La seva parcel·la més íntima prefereix mantenir-la al marge de la seva carrera com a tenista. Així i tot, es va difondre que mantenia una relació amb María González Giménez.

Tenista i murciana com ell, la jove juga al Múrcia Club de Tenis, instal·lacions on va començar a formar-se Alcaraz. El jove ha comentat publicacions del perfil d'Instagramde Maria. Amb frases com «Et trobo a faltar», «Brutal la meva nena», «La més maca de totes» Alcaraz deixava clar que era molt més que una amiga.

La parella mai no va confirmar ni va desmentir la relació. El seu entorn més pròxim va assegurar fa temps que Carlos Alcaraz ja no està amb María González, la parella hauria trencat, encara que tots dos se segueixen a les xarxes. El que és segur és que comparteixen una passió, el tenis, l'esport que els va unir.

Fotomuntatge de Carlos Alcaraz i María González
Carlos i Maria van mantenir una relació, però va acabar ara fa un temps. | CATALUNYA DIARI

Alcaraz no descarta enamorar-se

Alcaraz comença ara la seva temporada 2023 a Buenos Aires. Fins i tot Argentina ha volat per disputar els seus primers partits d'any. Els periodistes, a més d'interessar-se per la recuperació, han volgut saber com es troba el seu cor.

Algú va fer la pregunta que molts esperaven: «tens parella?», «No. Estic solter. Estic concentrat al tenis, però no estic tancat», va comentar el tenista entre bromes.

Pels seus gestos, Alcaraz mostra que la fama no l'ha afectat gens ni mica malgrat la joventut. El seu caràcter obert i proper connecta amb aficionats i mitjans de comunicació a parts iguals. D'aquesta manera és que diferents firmes compten amb ell actualment com a suport publicitari.

Nike i Babolat ja han renovat el patrocini amb el jove tenista, però també col·labora amb altres marques. Rolex i la farmacèutica espanyola Isdin també patrocinen el jove. Calvin Klein, la firma de moda nord-americana, va triar el tenista espanyol per protagonitzar l'últim capítol de la seva sèrie publicitària Calvins or nothing.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!