Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

Carmen Sevilla: decideixen explicar la veritat tot i el seu delicat estat

Carmen Sevilla rep un cop dur enmig de la seva malaltia

Carmen Sevilla continua acaparant l'interès mediàtic pel seu delicat estat de salut. L'actriu fa anys que està ingressada en un centre a causa de l'Alzheimer que pateix i la seva evolució es manté en la més estricta intimitat. El seu fill Augusto Algueró és qui controla les visites i les redueix només a l'entorn més íntim de la seva mare.

Amb 92 anys, la situació de la intèrpret continua sent molt delicada. Tanmateix, això no ha impedit que els enemics de Carmen l'hagin atacada malgrat el difícil moment pel qual travessa la família. Karmele Marchante ha estat especialment dura recordant un episodi viscut amb ella que encara no li ha perdonat.

Carmen Sevilla i el seu darrer enfrontament abans d'emmalaltir

Carmen Sevilla va ser anomenada 'la xicota d'Espanya'. La seva bellesa i la seva llarga trajectòria professional com a actriu i cantant la van convertir un dels personatges més estimats d'Espanya. Sonades van ser les seves aparicions al capdavant de 'Telecupón' on, amb el seu carisma i la seva innocència, aconseguia enamorar els espectadors.

Imatge de Carmen Sevilla
Carmen Sevilla es troba en un moment molt vulnerable. | Cedida

Va estar al capdavant de 'Cine de Barrio' fins al 2010, quan va desaparèixer del tot de la televisió i de l'esfera pública. La seva família va decidir ingressar-la en una residència després que l'Alzheimer que pateix comencés a agreujar-se. Des d'aleshores, el seu fill ha estat al seu costat evitant que el seu veritable estat transcendeixi a l'opinió pública.

De fet, la gent més propera a Carmen són els únics que poden anar a visitar-la i que coneixen de primera mà com evoluciona. «Ja no reconeix ningú», admetia Augusto Algueró, així confirmava la pèrdua de memòria de la seva mare.

Qui no sembla oblidar-la és Karmele Marchante. La que va ser el flagell dels personatges del cor a 'Tómbola' encara té molt present Carmen i com de malament li ho va fer passar. Així ho va reconèixer a les seves memòries No me callo, on relata la seva infància i la seva carrera com a periodista.

Va ser precisament a 'Tómbola' on la catalana va tenir un enfrontament dur amb Sevilla arran d'una informació que va sortir a la llum. La periodista de Tortosa la va implicar en una trama de corrupció i aquesta va reaccionar encarant-se amb la col·laboradora.

Foto de Karmele Marchante.
La periodista de Tortosa ataca sense pietat Carmen Sevilla. | GTRES

Carmen Sevilla «és dolenta, dolentíssima»

Costa molt d'imaginar-se una Carmen Sevilla enfadada i fora de si. Sempre amb un somriure als llavis, fins i tot malalta, l'actriu ha donat davant els mitjans la seva millor versió. Tanmateix, en l'enfrontament que va tenir amb la catalana, aquesta encara recorda com de malament li ho va fer passar.

Veure's esquitxada per una trama de corrupció va fer que Carmen s'encarés amb la periodista de Tortosa en un enfrontament en directe que va passar a la història. Després de la cruïlla d'acusacions, la cosa va acabar derivant als tribunals, on totes dues es van veure les cares.

Anys després i malgrat el delicat estat de salut de l'actriu, la catalana rescata aquell moment i revela el que pocs coneixien. «Em va posar una demanda que jo vaig perdre. Ella es va lucrar, se'n va anar de plató a plató i es va guanyar un munt de diners a costa de l'honor que jo havia tacat», recorda al seu llibre. El malestar de la periodista arriba fins al punt que no dubta a qualificar Carmen com una persona «dolenta, dolentíssima».

Unes duríssimes paraules que arriben en el moment més baix per a la intèrpret, incapaç de poder defensar-se d'allò que s'hi explica. La família sembla haver fet orelles sordes al que comenta la de Tortosa i se centren en el benestar de l'estimada presentadora del 'Telecupón'.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp