Primer pla de Raque Mosquera sormient

L'última hora sobre Raquel Mosquera i el seu nou projecte televisiu

Raquel Mosquera està preparant la seva tornada a la pantalla petita

Raquel Mosquera fa temps que està allunyada de la televisió. Concretament, des que en un 'Deluxe' es van revelar les mentides sobre la seva relació amb Pedro Carrasco. Tot i això, sembla que té un nou projecte per tornar a la pantalla petita que no deixarà indiferent ningú.

Aquests dies ha anat deixant caure a les xarxes que està a punt d'afrontar un nou repte i que s'hi està preparant a tots els nivells. Ara, aquestes publicacions han cobrat molt de sentit. Sí, perquè, segons ha revelat la revista Semana en exclusiva, participarà en 'Supervivientes 2023'. A continuació, t'expliquem tots els detalls.

Raquel Mosquera torna a anar a un 'reality'

La dona d'Isi fa setmanes que està 'desapareguda' de la premsa rosa. Després de la seva polèmica en quedar en evidència pel testimoni de Rocío Carrasco, no l'hem tornada a veure als mitjans. L'única excepció ha estat quan ha anunciat la seva boda.

Tot i això, ara Raquel ha tornat a cobrar protagonisme. Tal com havia insinuat María Esnal, la revista Semana ha anunciat que participarà en la nova edició de 'Supervivientes'. Per això, serà companya de Gema Aldón i Patricia Donoso, per exemple.

Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'
Raquel Mosquera ha acceptat tornar a la televisió. | Mediaset

Segons aquest mitjà, Mosquera va rebre fa poc una interessant oferta de la direcció i productora del 'reality' per anar a l'illa. Ara sembla que hauria acceptat l'oferta. Per aquest motiu, ja ha signat el contracte i ha superat les pertinents proves mèdiques, per la qual cosa molt aviat la veurem a Telecinconovament.

Després de conèixer-se aquesta notícia, s'han entès molt millor algunes de les publicacions que la perruquera ha fet. Entre elles, hi havia una en què mostrava un tatuatge i deia: «Tatuatge a la meva esquena de quan la meva filla tenia 3 anys. En el meu pròxim projecte, ben aviat, veureu un o els dos tatuatges. Aquell que ho pensa molt abans de fer un pas, es passa tota la vida pensant i en un sol peu. A la meva vida sempre estic il·lusionada, ja que penso en nous projectes i avanço amb decisió fent passos».

Si es confirma aquesta notícia, Raquel Mosquera tornaria a 'Supervivientes', perquè ja hi va participar l'any 2018. En la seva edició, que va guanyar Sofia Suescun, va aconseguir romandre més de 90 dies i va tenir com a companys Mayte Zaldívar, el mestre Joao i Alberto Isla, entre altres.

Precisament perquè ja va passar pel 'reality' i va concursar sense problemes fins a ser expulsada, no s'entén que hi torni. És clar, perquè quan altres participants han repetit és perquè ho van abandonar, per decisió pròpia o per una qüestió mèdica. I aquest no en va ser el cas.

Raquel Mosquera s'enfronta a molts detractors

La vídua de Pedro Carrasco no ho tindrà fàcil en aquest nou camí al programa de supervivència, ja que en l'últim parell d'anys ha aconseguit guanyar nombrosos detractors. Tot perquè han quedat clares les falsedats que ha explicat, i entre aquests 'haters' hi ha Jorge Javier Vázquez, que la va atacar durament al 'Deluxe'.

Els que no la suporten ja han començat a 'incendiar' les xarxes criticant el seu fitxatge per a 'Supervivientes'. Ho han fet amb missatges com aquests: «Mare meva, el que fan els diners», «Ho mira tot pel forat d'un ral» i «Una altra vegada no. Espero que no hi vagi».

En aquesta mateixa línia trobem els següents: «Mediaset, no entenc res. No heu après res del perquè esteu caient al forat més profund», «Agafen el que és barat i ella està disposada a tot» i «Quin malson. Quants vividors, Déu meu, fan fàstic».

Afortunadament per a ella, n'hi ha que sí que donen suport a la seva decisió, encara que no la comparteixin. Per exemple, hi ha comentaris com «Raquel ja va estar i va ser una gran concursant» i «Me n'alegro per ella, bàsicament pels diners que guanyarà».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp