Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet agafa aire i confirma la notícia sobre María Teresa Campos

Edmundo no calla més i explica la realitat sobre Maria Teresa

Edmundo Arrocet no ha callat quan ha estat preguntat per la que va ser la seva parella durant uns quants anys, la periodista María Teresa Campos. Una dona que va compartir un llarg període de vida al costat de l'humorista xilè i que encara en guarda bonics records, tot i que la seva història d'amor no va acabar gaire bé.

Edmundo està totalment fora de la vida de la mare de Terelu i Carmen Borrego. Malgrat els retrets de les Campos per la manera com va deixar la relació amb María Teresa, el còmic continua tenint afecte a la matriarca de la família.

En els darrers temps, María Teresa Campos ha estat notícia per diversos motius. En primer lloc, per la polèmica existent amb el seu xofer de tota la vida, Gustavo Guillermo. En segon lloc,  per aquestes gravacions que podrien fer molt de mal a la veterana presentadora i a la seva família.

Imatge de Bigote Arrocet
Edmundo Arrocet parla clar sobre la seva exparella. | EUROPA PRESS

Edmundo Arrocet trenca el seu silenci i ho explica tot sobre la seva ex

Però no només per això María Teresa va ser notícia, ja que les últimes setmanes també es va veure obligada a visitar l'hospital. Ho va fer perquè li tractessin una xacra al costat després de caure a la seva habitació el dia de la nit de Cap d'Any.

La presentadora no aixeca el cap en aquesta última etapa de la seva vida i les seves filles hi estan molt atentes perquè, almenys, senti tot aquest afecte que li donen.

Per si no n'hi hagués prou, fa uns dies era fotografiada per un paparazzi al mig del carrer amb el marit de Carmen Borrego. Terelu Campos esclatava en ple directe perquè denunciava que no es respectava les persones grans amb un estat de salut fràgil, com és el cas de la seva mare.

María Teresa Campos
María Teresa Campos rep un missatge afectuós del seu ex. | GTRES

La veritat és que és Edmundo Arrocet ha parlat de manera exclusiva sobre l'última hora de la periodista. Aquest, en preguntar-li per la salut de la matriarca de les Campos, només ha pogut afirmar que «no en tinc ni idea, des que me'n vaig anar no l'he vista més».

La confessió d'Edmundo sobre María Teresa que deixa tothom perplex

Això sí, davant de les càmeres, el còmic xilè ha reconegut que el que més desitja és el següent: «Que María Teresa estigui bé i que es reconeguin totes les coses meravelloses que ha fet és importantíssim».

L'humorista ha estat el més sincer que ha pogut i ha reivindicat que «María Teresa ha entrevistat els més importants de tot el món. Imagina't si no té un petit lloc en algun programa». Amb tot, Edmundo confessava la seva tristesa davant d'aquesta situació que travessa perquè a «Espanya no reconeixen la seva gent fins que moren».

«Espero que estigui bé, que la reconeguin i que la convidin a programes»

Com deixava clar anteriorment, no sap gairebé res de la comunicadora des de fa molt de temps. Va ser quan van acabar la seva mediàtica relació el moment en què va deixar de saber-ne. «No et puc dir gaire, vaig perdre el contacte total», això sí, torna a recalcar que «espero que estigui bé, que la reconeguin i que la convidi a programes».

Per acabar, Edmundo Arrocet ha opinat de l'àrdua polèmica que ha sorgit amb Gustavo i ha sorprès tothom perquè ha tret la cara per ell. «No he parlat amb Gustavo, però tot el que se'n diu no m'ho crec, em cauria el món de saber que ho ha fet», ha expressat lliurement. Unes declaracions certament controvertides després que s'hagi explicat a la televisió que el xòfer de María Teresa té diverses proves que farien quedar fatal l'humorista.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp