Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne es trenca i ofereix diners per si algú ho ha vist

El presentador fa una crida desesperada perquè l'ajudin

Bertín Osborne ha demanat auxili desesperat a les xarxes socials. El presentador de 'Mi casa es la tuya' es troba totalment destrossat i demana ajuda urgent. Un vídeo publicat al seu compte d'Instagram feia reaccionar els més de 400.000 seguidors que s'han posat mans a l'obra per ajudar-lo.

La desesperació de Bertín és tan gran, que està disposat a recompensar generosament a qui l'ajudi. El missatge que el presentador ha publicat a les seves xarxes va dirigit a trobar un ésser estimat. Concretament al seu gos Thor, que fa dies que està desaparegut de la seva finca.

Bertín Osborne demana ajuda per trobar el seu gos

El cantant i presentador sempre ha sigut un gran amant dels animals. A la finca 'San José', ubicada a Sevilla, on resideix habitualment, el presentador hi té cavalls, bestiars i tota mena d'animals de granja.

Un paradís per al madrileny on gaudeix de l'aire lliure i de la passió per muntar a cavall. Fa poc, l'exmarit de Fabiola Martínez va sumar un nou membre a la família. Un pastor alemany de quatre anys que va batejar amb el nom de Thor, el mític déu nòrdic.

La desaparició es va produir el trenta-u de gener passat i encara no hi ha rastre de l'animal. Desesperat per trobar-lo sa i estalvi, Bertín demanava ajuda als seus seguidors, especialment als que resideixin a prop de la zona. «Aquest és THOR, el meu pastor alemany que s'ha perdut per la zona entre Mairena de l'Alcor, la urbanització Torrepalma i Finca La Soledad», deia.

«Si algú l'ha vist o té coneixement d'on és, si us plau, fer-m'ho saber», demanava amb una foto del seu gos. Els missatges no van trigar a arribar a aquells seguidors que es feien ressò de la notícia difonent-la per poder trobar-lo.

Així i tot, Thor encara no ha aparegut i la preocupació del madrileny va en augmentant. La seva última súplica arribava com a vídeo on informava que segueix sense tenir notícies de la seva mascota. Visiblement preocupat, es llançava a oferir una recompensa a qui li torni al gos.

Bertín Osborne promet una recompensa generosa

Perdre una mascota es pot convertir en un autèntic infern. Qui ho ha viscut de prop, coneix l'angoixa i la desesperació que se sent al no saber on o com està l'animal. Bertín fa setmanes que intenta trobar Thor després que es perdés entre les localitats sevillanes d'Alcalá de Guadaíra, El Viso i Carmona.

Després de la seva crida inicial, el cantant segueix sense tenir notícies i ha decidit fer un pas més per recuperar-lo. Fa unes hores compartia un vídeo on agraïa el suport rebut i oferia una recompensa.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne ofereix una recompensa monetària per recuperar el seu gos. | Gtres

«Com molts sabeu, he perdut el meu gos, un pastor alemany de quatre anys que es diu Thor, meravellós», comença dient. «Rebo i agraeixo centenars de missatges amb fotos de gossos que caminen solts, una o dues fotos era el meu gos, sé que hi era», assenyala.

Pel que sembla Thor segueix solt i Osborne no pot amagar la preocupació que li acabi passant alguna cosa, i per això oferia un premi. «A tots els que el veieu o sapigueu on pot ser, vull donar una recompensa a qui em doni una informació o l'agafi», comenta.

«El problema és que un pastor alemany molt gran, si el veieu, agafeu-lo i truqueu-me, tots sabeu com localitzar-me, a través d'Instagram», afegeix. «Si us plau, tindreu una recompensa important», repetia abans de finalitzar el missatge.

Bertín està molt pendent dels missatges que rep a les xarxes per si algú es posa en contacte amb ell per tornar-lo a Thor. A les seves últimes històries d'instagram, se'l veu molt atent mirant l'ordinador i llegint cada pista que li pugui tornar al seu gos.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp