Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Quin és el delicte que pot portar Antonio David a la presó

Antonio David Flores podria anar a la presó per la demanda de Rociíto

Antonio David Flores haurà de tornar als jutjats i aquesta vegada ho farà el 6 de juliol per posar-se davant de la seva ex i mare dels seus fills: Rociíto. No és una demanda que la filla de la Jurado hagi fet ara, sinó que és del 2017 i ja, amb prou proves, el judici se celebrarà el pròxim juliol.

Un procés judicial que s'ha allargat ni més ni menys que 6 anys, des del 2017 fins al 2023, i que, de fet, donarà resolució a un procés judicial anterior al 2017. Però aquí t'ho expliquem tot per ordre perquè no et perdis cap detall de la causa per la qual Antonio David haurà de tornar a seure al banc dels acusats.

Antonio David Flores podria anar a la presó el pròxim juliol

Quan David Flores, el fill en comú de Rociíto i Antonio David, era petit, vivia amb la seva mare i l'exguàrdia civil estava obligat a passar-li una pensió per a la manutenció. Antonio David mai no va passar aquests diners a Rocío, per la qual cosa aquesta va decidir posar-li una demanda.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Antonio David Flores haurà de tornar al banc dels acusats. | Catalunya Diari

Van anar a judici i la filla de Rocío Jurado va guanyar el procés. Així, Antonio David estava obligat a pagar-li 60.000 euros a causa de la pensió i danys i perjudicis. Tot i això, l'excol·laborador de televisió es va declarar insolvent presumptament, per la qual cosa no li va pagar res d'aquella quantia econòmica a què havia de fer front

No obstant això, des del 2011 fins al 2017, Rociíto va esbrinar que, presumptament, Antonio David Flores va delegar els seus béns en persones de la seva absoluta confiança. Entre elles, la seva dona llavors, Olga Moreno, i el seu representant. És per aquest presumpte delicte pel qual Antonio David podria anar a la presó fins a un màxim de quatre anys. En concret, s'anomena delicte d'insolvència punible.

Primer pla de perfil d'Antonio David Flores
Antonio David haurà de demostrar que aquells anys era insolvent. | GTRES

El 2017 Rocío el va demandar perquè no li havia pagat els diners de l'antiga sentència. A més, creia que Antonio David havia repartit els seus béns perquè no hi figurés res al seu nom. Aquesta demanda posada el 2017 és la que ara es resoldrà amb una primera vista el pròxim 6 de juliol. En aquest judici, Antonio David Flores haurà de demostrar que de veritat era insolvent com es va declarar aquells anys i que els seus béns no els tenien altres persones.

Antonio David intenta eludir aquest judici demanant al seu fill un gran favor

Tanmateix, segons publica Lecturas, la revista que ha donat a conèixer aquesta informació, Antonio David Flores hauria demanat ajuda al seu fill David per alliberar-se d'aquest judici.

Així, David Flores havia de dir al jutge que era a ell a qui el seu pare li devia aquests diners per la pensió, no a la seva mare Rocío. David ho va intentar, però el jutge va denegar aquest nou moviment.

Ara, per al nou judici, Rociíto li torna a demanar aquests 60.000 euros, més 20.000 més en concepte de danys i perjudicis, és a dir, un total de 80.000 euros. A més, si es demostra que va ser culpable pel delicte d'insolvència punible, podria enfrontar-se fins a quatre anys de presó.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp