Imatge d'un primer pla del futbolista Dani Alves.

Filtren la versió dels Mossos d'Esquadra sobre el cas Dani Alves

A la llum l'informe que van emetre les autoritats

Dani Alves continua a la presó a l'espera que avui s'estudiï el recurs sobre la seva llibertat provisional. Tot i això, ara han revelat quina és la versió de la policia sobre el cas.

El brasiler ha vist com ha canviat per complet la seva vida després de ser acusat per un delicte d'agressió sexual. A partir d'allà, el seu dia a dia s'ha convertit un autèntic malson.

Les autoritats ja han emès l'informe en què classifiquen el cas de Dani Alves, i en què han donat detalls sobre el delicte que ha comès l'exfutbolista del FC Barcelona.

Dani Alves
La versió dels Mossos d'Esquadra surt a la llum. | INSTAGRAM

Els Mossos d'Esquadra, presents a la discoteca

El programa 'Y ahora Sonsoles' ha tingut accés a l'informe dels Mossos d'Esquadra en el qual s'ha revelat tot el que han vist les autoritats el dia que el brasiler era a la discoteca Sutton de Barcelona el dia 30 de desembre.

El document va començar a ser emplenat a partir de les 04:57 hores de la matinada del 31, moment en què les autoritats van ser alertades sobre el presumpte delicte d'agressió sexual per part de Dani Alves.

L'informe recopila: «Agressió sexual a la discoteca Sutton. Trucada de l'encarregat. Informa que una noia diu que ha patit assetjament sexual. Hi ha hagut contacte físic. Les dues parts són al lloc. Demanen una ambulància per si de cas».

La víctima no va ser l'única a denunciar Dani Alves

Els Mossos d'Esquadra confirmen que la víctima no va ser l'única que va presentar una denúncia contra Dani Alves pel presumpte delicte. Si no que les seves amigues també van intervenir assegurant que l'exfutbolista brasiler també les havia tocat sense el seu consentiment.

Les forces de seguretat es van presentar al lloc dels fets cap a les 05:11 hores, uns 10 minuts més tard de rebre l'avís. Mitja hora més tard, van deixar clar que es tractava d'un possible cas d'agressió sexual.

Gairebé a les 06:00 hores de la matinada, l'informe recull que Dani Alves ja no era a la discoteca i que la víctima estava de camí a l'Hospital Clínic de la ciutat comtal juntament amb les seves dues amigues.

Dani Alves
Les amigues de la víctima també denuncien a Dani Alves. | CANVA

Així mateix, l'advocada deixaria escrit que: «L'hospital va prescriure un tractament encaminat a evitar qualsevol mena de malaltia infecciosa, perquè no es va fer servir preservatiu».

De moment, l'informe de les autoritats coincideix amb tot allò que s'havia explicat sobre el cas Dani Alves. Per tant, amb aquesta versió es confirma encara més la postura de la presumpta víctima.

Dani Alves, haurà d'esperar que s'estudiï el recurs presentat sobre la llibertat provisional. Mentrestant, continuarà tancat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!