Imatge d'Ana Obregón

Ana Obregón fa una revelació sobre la seva vida amorosa i deixa tothom de pedra

Obregón s'ha obert en canal parlant d'un tema molt sensible per a ella

Ana Obregón continua recuperant-se de la pèrdua del seu fill a causa d'un càncer, i la recent pèrdua dels seus pares, que la deixaven completament destrossada.

A poc a poc, ha anat recuperant la seva rutina diària i cada cop va acceptant més projectes televisius, sigui com a presentadora o com a convidada. Així ha estat el cas d'aquest dimecres, que s'ha assegut al plató de 'Dies de Tele'.

Al programa presentat per Julia Otero l'han acollit amb els braços ben oberts, una actriu que sempre ha estat benvinguda a TVE.

L'últim treball on se la va poder veure va ser a les Campanades de Cap d'Any, en què va compartir presentació amb Los Morancos.

Julia Otero provoca la confessió més sincera d'Ana Obregón

Ana era convidada per parlar a 'Dies de Tele' sobre l'amor. A més de rebre una grata sorpresa, com era ajuntar tot l'elenc d''Anna i los 7', també ha parlat de com viu l'amor de parella. I també li han preguntat si té intenció de tornar a enamorar-se.

Imatge de Julia Otero al seu nou programa, 'Días de Tele'
Julia Otero a entrevistat a Ana Obregón en 'Días de Tele'. | RTVE

«La felicitat la veig tan lluny... Hi ha moltes vegades que som feliços i no ho sabem apreciar. Que feliç era i no ho sabia, no li vaig donar la importància que es mereixia. Quan ets en un moment com el meu, de pèrdues, entens que cal saber valorar la vida a cada instant», ha confessat Ana Obregón.

«Tinc la impressió que no t'han sabut estimar, que tu has volgut més», li ha deixat anar Julia Otero i Ana Obregón li ha respost així.

Ana Obregón no vol obrir-se a l'amor

«No, el veritable amor és donar sense esperar res. A mi em satisfà haver donat tant d'amor a les meves parelles, com als meus pares fins al final o al meu fill. Però si parlem de l'amor de parella clar que cabreja que et posin les banyes», ha estat franca l'actriu.

Ana Obregón ha manifestat que no vol saber res de noves relacions. «Amb el cor trencat no tinc cor per a parella, però quan el tenia crec que he tingut sort. M'han sortit malament, però he tingut sort perquè m'han donat bons moments», ha explicat a La 1.

La veritat és que ha opinat que «ara no m'interessa cap mena d'home. Quan m'interessava hi havia molts homes que volien tenir dones de guarniment, i jo mai he estat així», ha prosseguit.

Obregón recordava igualment que l'amor va ser importantíssim a la seva vida. Parlem d'una etapa que va haver de decidir entre allò sentimental i professional.

«Vaig deixar Hollywood per Fernando Martín, però no me'n penedeixo, perquè ara podria estar triomfant o no, però aquests moments d'amor no els hauria viscut», ha aclarit.

La punyent confessió d'Ana Obregón sobre el seu fill mort

D'altra banda, Julia Otero li ha preguntat com porta la pèrdua del seu fill el 2020 i poder treure un somriure per emprendre els seus projectes professionals. «Com passes d'aquesta pena a posar-te rímel i les pestanyes?», li ha qüestionat la gallega.

«Ploro cada dia, però després sento la força que m'envia ell i aquí estic intentant somriure».

Foto d'Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Ana Obregón revela que cada dia plora. | LA NOTICIA DIGITAL

«Aquest és un viatge que cal viure'l o en primera persona o acompanyant algú. L'amor d'uns pares cap a un fill és un amor infinit. Et desperta aquesta consciència i l'empatia quan vius una tragèdia així», així ha finalitzat el seu emotiu discurs.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp