Kiko Matamoros i Marta López

La xicota de Kiko Matamoros decideix parlar sobre el futur del bebè

Kiko Matamoros l'ha vist confessar la situació sense embuts

Kiko Matamoros es troba tan enamorat de la seva xicota, Marta López Álamo, que ha decidit passar per l'altar per tercera vegada a la vida. Ho farà després que hagin sorgit rumors d'infidelitat per part d'ella. No obstant això, ell la creu i continuen amb els seus plans de casament i de ser pares.

El col·laborador de 'Sálvame' té clar que vol tenir un fill amb la seva parella i és una cosa que tots dos volen. Això sí, arribarà en el moment oportú, tal com ella ha confessat.

Marta aclareix la qüestió d'ampliar la família

L'ex de Makoke està feliç i encantat de casar-se amb Marta. Considera que és el primer pas perquè pugui formar una família. Una qüestió que sempre es pregunta als dos de manera insistent per part de la premsa.

Kiko ha vist que la seva xicota ha acudit a un esdeveniment i allà se li ha tornat a insistir quan arribarà el nadó. I davant aquesta qüestió ha estat molt clara i contundent. Ha dit: «No és que em molesti, òbviament no em molesta la pregunta, però sembla que sempre ha d'anar el matrimoni amb els fills de la mà».

«I també la parella amb el matrimoni. Jo em caso perquè vull i vull ser mare, però encara no. Més aviat que tard sí que vull ser la mare».

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros ha estat testimoni de l'aclariment de Marta sobre el tema d'ampliar la família. | GTRES

Vaja, que potser si més no ho esperem, Kiko Matamoros es converteixi en pare per sisena vegada. Sí, perquè té quatre fills amb la primera dona, Marian Flores, i una, Anita, amb Makoke.

Kiko Matamoros afronta un nou repte amb la seva parella

El pare de Diego Matamoros, a més d'estar centrat en l'organització del casament i en el treball a la televisió, afronta un nou projecte. I ho fa amb Marta. En concret, posaran en marxa el seu propi canal en 'mtmad', que es dirà Amar para vivir.

Kiko ha vist a ella donar l'exclusiva al podcast Nos hemos liado, que tenen Nagore Robles i Alba Carrillo. En aquest programa ha confessat: «Farem un videopoddcast i hi mostrarem, entre altres coses, com portem els quaranta anys de diferència d'edat que tenim. A més, debatrem de molts temes i espero que serveixi per ajudar una altra gent».

En aquest punt, ha parlat precisament sobre aquesta diferència d'edat. Ha manifestat: «Si t'arriba el moment que coneixes una persona i connectes molt, que no sigui un impediment que sigui més gran. Hi ha molta gent que això el tira enrere».

Matamoros ha estat testimoni que López ha explicat que en aquest nou projecte que posen en marxa pretenen «que el públic hi participi. I pretenem que la gent conegui els punts de vista que podem tenir tots dos diferents sobre determinats assumptes».

En aquesta ostentació de sinceritat ha realitzat diverses confessions sobre Kiko. Entre elles que «és molt tímid a la vida real, encara que a la tele sembli una altra cosa. I el que menys m'agrada és que no parla, no comunica».

«M'ha costat molt que s'obri en molts aspectes de la seva vida. Si discutim, ell pot estar tres dies sense parlar-te i jo necessito parlar-ho ja. Com que soc zero orgullosa, soc la primera a fer el pas per arreglar la situació».

A més, ha reconegut el que li agrada més de Matamoros: «El regal més romàntic que m'ha fet ha estat un retrat meu. Tot i que cada dia té detalls molt bonics: m'abraça, em fa pessigolles, em fa massatges. I a la nit prefereix aguantar amb el braç adormit quan em quedo adormida a sobre perquè no em desperti».

«És bo, afectuós i sincer».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp