Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell

Ana Rosa Quintana atura el seu programa per donar una notícia molt important

La conductora del programa frena en sec per denunciar un fet greu

Ana Rosa Quintana està acostumada a conviure amb algunes situacions complicades al seu programa matinal. De vegades, ha de parar els peus a algun col·laborador que es passa de la ratlla i treu de polleguera la veterana presentadora.

La veritat és que al Club social de 'El programa d'Ana Rosa' hi ha molts temes que fan saltar segons quins col·laboradors. Però Ana Rosa Quintana té molt clar quan ha d'aturar el programa per cridar l'atenció d'algú.

Especialment, en discutir un tema delicat com la venjança de Shakira després de la infidelitat patida per Gerard Piqué, que ha donat molt de si.

I és que aquest dimecres, Ana Rosa i tota la taula del 'Club social' han estat parlant de l'últim vídeo que Shakira ha dedicat al seu ex, Gerard Piqué. I un dels que s'ha pronunciat més debatent sobre la cantant colombiana ha estat el sempre polèmic Alessandro Lequio.

Ana Rosa Quintana para al programa per llançar una gran 'clatellada'

Després d'un comentari força escandalós del tertulià italià, Ana Rosa no s'ha pogut contenir i li ha deixat anar una destralada que l'ha deixat tremolant.

Principalment, Alessandro Lequio no compren encara per què gairebé tots els focus estan apuntant a l'ex de l'artista. I és que segons ell s'està tractant de víctima la cantant quan no ho podria ser tant.

Els arguments d'Alessandro Lequio no deixen indiferent ningú. Segons el col·laborador, «jo el que no entenc és que es tracti aquesta senyora com una víctima. Crec que tots els que som aquí, qui més o qui menys, hem suportat unes banyes a la vida i els hem intentat portar com…».

Ana Rosa no es queda callada després del comentari de Lequio

Després de les paraules insensibles del seu col·laborador, Ana Rosa Quintana ha pres cartes sobre l'assumpte i ha deixat una mica descol·locat l'italià. La presentadora ha anat amb tot i ha retret coses del passat de Lequio. Li ha dit que «tu més que suportar, els has posat».

Fotomuntatge d'Alessandro Lequio i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana s'ha posat seriosa amb Alessandro Lequio. | CATALUNYA DIARI

Una resposta que desemmascarava les infidelitats que ell ha comès en el passat. La veritat és que Alessandro Lequio no s'ha quedat callat després del comentari d'Ana Rosa.

El col·laborador s'ha volgut defensar com ha pogut. Advertint-li a la seva cap que «jo els he suportat també i els he intentat portar de la millor manera possible». Així les coses, aquest ha admès les seves infidelitats, però ha volgut posar de manifest que ell també n'ha patit algunes i sap el que són aquestes situacions.

El que l'italià no aconsegueix comprendre dels atacs de Shakira

Un argument que a Ana Rosa Quintana no l'ha convençut gens, i és que ha seguit com si res contra el comte. Fins i tot li ha deixat caure un altre comentari que no esperava Lequio en aquell precís moment.

Ana Rosa Quintana ha recordat un altre aspecte a Alessandro Lequio que li ha deixat atònit. «Però si tu també has insultat gent anomenant-la banyuda».

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
La 'cleca' de Shakira contra Gerard Piqué ha provocat rebombori entre molts televisius. | Europa Press

La veritat és que l'italià li ha respost que per a ell això no és un insult. Per si no n'hi hagués prou, aquest ha tornat a carregar contra Shakira . Ha opinat que si és l'exblaugrana el que arriba a cantar frases com 'podria matar el meu ex', «estaria la policia arrestant-ho» a casa seva.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp