Fotomuntatge de Pep Guardiola i la seva filla gran, Maria Guardiola

Maria Guardiola revela un inesperat detall sobre el seu xicot el dia més especial

La filla gran de Pep Guardiola ha fet una revelació 'bomba'

Maria Guardiola és una de les influencers més seguides de Catalunya. La filla de Pep Guardiola i Cristina Serra, viu a Manchester, ja que és on el seu pare dirigeix el City, un dels equips de futbol més importants del planeta. És cert que la família Guardiola-Serra és molt reservada, però Maria és bastant activa a les xarxes socials.

Com tothom sap, aquest dimarts passat 14 de febrer, és cada any un dia molt rellevant. Estem parlant del dia per excel·lència, després de Sant Jordi, dels enamorats: Sant Valentí. En aquesta marcada data sempre hi ha dos bàndols. Els qui decideixen celebrar el seu amor amb les seves respectives parelles i els qui ho consideren una cursileria.

Com hem pogut veure a través del seu compte d'Instagram, Maria Guardiola forma part del primer grup, ja que ha rebut un regal sorpresa que demostraria que la filla de l'ex del Barça tindria parella. Encara que, tot i que existeixen diversos rumors al respecte, no s'ha fet pública la seva identitat.

Maria Guardiola
Maria Guardiola és molt seguida a través de les xarxes socials. | Instagram/@maria.guardiola

Un detall sorpresa

Han estat moltes les pistes que la filla gran de Pep Guardiola ha anat deixant a través de les seves publicacions a les xarxes socials. Fotografies on es podia veure un braç amb tatuatges acariciant la cuixa de la noia, romàntics passejos pels carrers de Nova York agafada de la mà d'un misteriós home, entre moltes altres.

Ara, ha fet un pas més i ha fet pública la imatge d'un ram de roses vermelles amb una dedicatòria. «Feliç Sant Valentí. T'estimo, J.» En el paper que acompanya les precioses flors apareixien aquestes paraules. Una petita carta firmada amb la inicial 'J'. Serà la del seu enamorat? 

Foto de Maria Guardiola
La pista del xicot de Maria Guardiola. | Instagram/@maria.guardiola

Una nova prova

Arran d'aquesta fotografia, tindríem una nova prova que podria demostrar que els rumors sobre la parella de Maria Guardiola són certs. I és que són moltes les persones que creuen que el noi que li ha robat el cor a la catalana és Jermaine J-Funk, un famós disc-jockey. Caldrà esperar que Maria Guardiola faci pública la relació per saber si tenim raó.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp