Foto d'Alba Díaz

Alba Díaz, filla de Manuel Díaz 'El Cordobés', envia un missatge al seu avi

Alba Díaz, molt feliç per poder retrobar-se amb el seu avi

La reconciliació entre Manuel Benítez 'El Cordobés' i el seu fill Manuel Díaz ja és una realitat. Després d'anys enfrontant-se i negant a acceptar la seva paternitat, sembla que el torero i el seu fill ja han donat pas a aquest acostament tan esperat.

De fet, recentment Benítez decidia reunir tota la seva família i amics per celebrar el 20è aniversari del seu títol honorífic de V Califa del Toreo. Un esdeveniment en què el seu fill Manuel Díaz, els seus nets i la seva dona, Virginia Troconis, van ser convidats d'excepció.

Foto de Manuel, 'El Cordobés', i la seva filla Alba Díaz Martín abraçats.
Alba Díaz sempre ha estat molt unida amb el seu pare | Instagram: albadiazmartin

«La foto de la meva vida!», compartia completament emocionat el torero de 54 anys a les seves xarxes socials al costat d'una imatge en què apareix abraçat al seu pare i amb un gran somriure. «Estic molt content. Tot ve en el seu moment i, gràcies a Déu, ja som aquí. Som molt homes i navegarem al mateix vaixell», declarava 'el Cordóbes'.

«Manolo és molt afectuós, un home força lluitador, un torero que té molta casta, de cor ho dic», deia sobre el seu fill. «La seva senyora també és molt bona, els nens… Hem tingut ja una reunió, les coses com són, i hem arribat a aquest punt perquè Déu ens ha acompanyat també a tots», afegia molt feliç.

Foto d'una història d'Alba Díaz sobre el retrobament de Manuel Díaz i Manuel Benítez
Alba Díaz, molt contenta amb el retrobament del seu avi i el seu pare | Instagram (@ALBADIAZMARTIN)

«Ens mereixem ja unir-nos, fer-nos un petó fort, amb afecte. Ara que Déu reparteixi sort. Estem junts, però no torejarem junts», assenyalava sobre aquesta reconciliació que tants anys els ha costat. «En qualsevol família passen aquestes coses i, què vols que digui, estem feliços i contents», assegurava Manuel Benítez, que encara no entén per què han passat tant de temps allunyats.

«Si et dic la veritat, ni ho sé jo, ni Manolo tampoc», al·legava en referència al seu fill. «Ens queda molt camí, molta vida al davant, per dialogar, per navegar, passar bones estones junts», comentava orgullós. «Gaudirem molt d'aquí endavant. Hi ha hagut una mica de desacord, però estem d'acord en tot», matisava. «Tot el que abans no hem gaudit, ho gaudirem ara. Aquí hi ha el cor meu i el d'ell», ha promès el torero.

Foto de Manuel Díaz
Manuel Díaz ha confirmat que hi ha hagut retrobament | GTRES

Alba Díaz, emocionada pel retrobament amb el seu avi

Era el febrer del 2016 quan Manuel Díaz arribava al seu límit i decidia interposar una demanda de paternitat contra el seu pare. Tot arran d'una entrevista en què Benítez evitava parlar sobre el fill quan li pregunten per ell.

«Per què el teu pare no vol parlar de tu?', em van dir els meus fills. Va ser molt fort», explicava 'El Cordobés' molt afectat.

A l'abril del mateix any i després de sotmetre's a les proves d'ADN, es confirmava que les proves coincidien un 99,9%.

A partir d'aquell moment, Benítez ja no va poder negar la realitat. Encara que, als 86 anys, el torero no se'n penedeix de res. «Si en alguna cosa m'he equivocat, no ho he fet amb mala fe. I aquí estic, disposat a seguir navegant endavant, amb força».

Imatge de Manuel Benítez
Manuel Benítez ha tingut un gest d'apropament amb el seu fill | GTRES

Els que també estan molt il·lusionats amb aquest acostament són els fills del Cordóbes. Sobretot la seva filla gran, Alba Díaz, que per fi podrà passar temps amb el seu avi. La influencer mai ha amagat sentir absoluta devoció pel seu pare, per la qual cosa no ens sorprèn la seva reacció.

La noia no podia contenir l'emoció en veure tan feliç el seu pare i trencava a plorar. No podria expressar amb paraules el que ha sentit en veure els dos Manueles abraçar-se. «Feliç es queda curt. És clar que a la gent bona li passen coses bones. T'ho mereixes tot», comentava.

«Aquesta és la foto de la vida de tots els que t'estimem», afegia Vicky Martín Berrocal. «No puc ser més feliç. La cara d'Alba ho diu tot. Segurament és el millor Sant Valentí de la seva vida. Un dia per al record».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp