Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge

Rocío Carrasco trenca els seus fills amb l'últim pas contra Antonio David Flores

Rocío Carrasco sap que amb aquest últim moviment allunyarà encara més els seus fills d'ella

Rocío Carrasco ha pres una decisió, segons ha publicat avui Lecturas, que afectaria directament el seu exmarit i que, amb això, allunyaria encara més els seus fills, Rocío i David.

Rocío Carrasco ha tornat a carregar contra el pare dels seus fills i aquesta vegada amb una nova demanda que podria portar Antonio David a la presó. Així ho publica Lecturas amb el titular «Antonio David, més a prop de la presó».

Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores és conscient que aquest nou judici pot allunyar-la més de la seva filla Rocío | CatalunyaDiari

Rocío Carrasco fa un pas endavant i se les veurà amb el seu exmarit de nou als tribunals

Rocío Carrasco ha recorregut un altre cop contra un judici que ja va tenir amb Antonio David Flores. Però, per saber de què es tracta, cal tornar al 2017, any en què Rocío va demandar el seu exmarit per solvència punible.

Què vol dir això? Doncs bé, quan Rocío Carrasco es feia càrrec de David Flores, Antonio David no li passava cap pensió per al menor, per la qual cosa va decidir demandar-lo. Rocío va guanyar el judici i Antonio David li havia de pagar 60.000 euros, però l'excol·laborador de televisió es va declarar insolvent.

Rocío Carrasco va esbrinar que durant els anys del 2011 al 2017, Antonio David havia relegat els seus béns a persones de la seva màxima confiança, entre ells Olga Moreno i el seu representant. Per això, el 2017, la filla de Rocío Jurado va decidir demandar-lo per solvència punible.

Així, aquest judici se celebrarà aquest any, el 6 de juliol, i ara Rocío Carrasco no només demana els 60.000 euros que li devia per l'anterior demanda que va guanyar, sinó que també li exigeix una multa de quinze euros diaris durant 20 mesos. Tot el que demana pujaria a un total de 80.000 euros.

Però, a més de la multa econòmica, Antonio David Flores podria enfrontar-se a quatre anys de presó per haver ocultat el seu patrimoni en terceres persones per evitar pagar aquests diners a Rocío Carrasco.

Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.
Antonio David és conscient de la complicada situació que li ha caigut a sobre | GTRES

Segons explica Lecturas, Antonio David va intentar evitar aquest judici parlant amb el seu fill David perquè ell sol·licités que era ell a qui li devia la pensió. Tot i això, aquest nou moviment de l'exguardia civil no va funcionar perquè el jutge així ho va denegar.

Rocío Carrasco és conscient que amb aquest moviment allunya més els seus fills

Era una demanda interposada des del 2017, el judici de la qual tindrà lloc ara al 2023. No obstant això, amb aquest nou judici, Antonio David podria anar quatre anys a la presó i això allunyaria encara més David i Rocío d'una possible reconciliació amb ella.

Si Rocío Flores, fa uns mesos, en una entrevista concedida a Pronto, va dir que es podria pensar «amb el temps» a poder veure's amb la seva mare... Amb aquest nou moviment és clar que no ho acceptarà.

En efecte, la 'influencer' sempre ha estat més afina al seu pare. Així, no perdonarà que pugui anar quatre anys a la presó, encara que aquesta vegada sigui perquè ell va intentar evitar pagar la multa del judici que havia perdut contra Rocío Carrasco.

Tot i això, també cal recordar que Lecturas també va publicar fa unes setmanes el motiu de l'enemistat entre Rocío Flores i Olga Moreno. Segons ells, Olga havia posat les banyes a Antonio David amb Agustín, un fet imperdonable per a Ro. Tot i això, tant Antonio David com Rocío van sortir dient que tot el que havia publicat la revista era mentida, per la qual cosa ara tampoc és una font molt fiable.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp