Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Belén Esteban preocupa a Miguel Marcos després de reconèixer que no ho havia superat

El passat torna a afectar Miguel Marcos i la seva parella

La parella de Miguel Marcos, Belén Esteban no ha passat per una època gens, però gens fàcil. La tragèdia que va tenir lloc l'abril de l'any passat l'ha afectat del tot. Des que va haver de ser intervinguda quirúrgicament, la de Paracuellos del Jarama s'ha vist envoltada d'una gran tristesa, un estat d'ànim del qual li costa molt recuperar-se.

Pel que fa a Miguel Marcos, és molt conscient de la situació que viu la seva parella. Fins i tot nosaltres estem sent testimonis dels durs moments que està travessant quan surt a 'Sálvame'. Miguel Marcos ha vist com la seva parella pateix avui dia seqüeles i s'ha tornat a posar en perill.

La parella de Miguel Marcos pateix importants seqüeles

Miguel Marcos ha estat al costat de la seva parella, Belén Esteban, des que va patir una aparatosa caiguda al mig de 'Sálvame' . La col·laboradora televisiva l'abril de l'any passat es va sotmetre a una petita prova amb la seva amiga Lydia Lozano per superar un repte dels que es posen als concursants de 'Supervivientes'. Després d'un mal moviment, però, Belén es va fracturar la tíbia i el peroné.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban pateix una caiguda durant una prova a 'Sálvame' | Mediaset

Més endavant, va haver de ser intervinguda quirúrgicament i va haver de renunciar a diversos compromisos professionals. Efectivament, la dona de Miguel Marcos es va veure en l'obligació d'ajornar la promoció dels seus famosos productes sota el nom de 'Sabores de la Esteban'.

Cinc mesos més tard, la de Paracuellos encara no s'havia recuperat al 100%, però va poder tornar al seu gran programa televisiu. Actualment, hem sabut que Belén encara no està recuperada del tot i que encara pateix seqüeles després de la seva gran caiguda.

Aquest va ser un moment tràgic del qual li ha costat recuperar-se anímicament. I és que va ser el causant de  la important baixada anímica que va tenir a l'estiu a causa de la recuperació de la seva lesió. Això no obstant, va poder gaudir de diversos moments familiars, com la graduació de la seva filla.

 

Belém s'ho ha pensat dues vegades abans de fer-ho

La dona de Miguel Marcos ha tornat al plató de 'Sálvame' amb més força que mai, però encara tocada pel que va passar l'abril de l'any passat. N'és una prova el fet de com l'ha afectat quan Jorge Javier Vázquez li ha demanat tant a ella com a Carmen Borrego que s'agenollin.

Belén s'ho ha pensat llavors dues vegades abans de contestar i ha assegurat que li costaria molt posar-se dreta. «M'agenollo, però després m'has d'ajudar a aixecar-me, si no no em puc aixecar», ha dit.

En assabentar-se la direcció del programa de la seva situació i de la gravetat de la fractura que va patir, han volgut facilitar-li diversos coixins a terra. D'aquesta manera, l'empresària ho ha pogut fer de manera molt més senzilla.

Miguel Marcos és conscient que encara està afectada després del que ha passat

Encara que hagi passat gairebé un any des del fatal accident, la cama continua feble i es veu afectada al seu dia a dia. Actualment, Belén Esteban no té la mobilitat que tenia anteriorment, i alguns moviments no els pot fer com els feia fa un any.

Miguel Marcos
Miguel Marcos portant la llitera amb Belén Esteban estirada després de trencar-se la tíbia i el peroné | EUROPA PRESS

Tot i que aquest motiu no fa que la parella de Miguel Marcos s'exasperi, tothom és conscient que encara queda molt a fer. Ara, sí que és cert que la de Paracuellos està molt més calmada i intenta treure importància a la seva malaltia de la cama.

De fet, ella mateixa és conscient que es tracta d'un procés, i que de mica en mica tot anirà millorant. Cal esmentar que la teràpia l'ha ajudat molt en aquest recorregut de recuperació.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp