Ana María Aldón amb un barret de llana

El fill d'Ana María Aldón descobreix el seu nou amor secret

Ana María Aldón té una nova relació que porta amb molta discreció

Ana María Aldón ja fa mesos que està soltera. En aquest sentit, un quan s'acaba una relació pot preferir dues coses: o tornar a buscar l'amor o quedar-se tot sol.

L'exdona de José Ortega Cano no ha perdut el temps, i sabem que ella està oberta a conèixer una nova persona, o diverses, fins que trobi la indicada.

Ara que està allunyada del seu exmarit i de la seva vida, només tenen en comú el seu fill. Per això, li ha resultat molt fàcil passar pàgina.

El nou destí amorós amb què es va topar Ana María Aldón

Per diverses crisis, Ana María Aldón es va separar de José Ortega Cano. La dissenyadora i el torero van tenir unes diferències en què també va estar involucrada Gloria Camila Ortega que van fer que decidissin trencar el seu matrimoni.

Des de l'última tardor, han estat negociant les condicions del seu divorci, que eren força abusives per al torero. Per això, a l'últim moment, es va fer una aturada per renegociar, ja que propers al vidu de Rocío Jurado li van fer canviar d'idea. Entre ells, és clar, s'hi troba la seva filla.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón va tenir unes dificultats a l'hora de separar-se que van acabar complicant el divorci | Europa Press

Mentrestant, fins que sortís la sentència. Ana María Aldón va abandonar la casa matrimonial i va estar buscant llogar una casa. Mentre estava a la recerca d'una nova llar, va començar a sorgir el rumor que un empresari misteriós seria la seva nova parella.

A aquest home se'l va estar veient acompanyant la col·laboradora de Telecinco diverses vegades, per la qual cosa ja era més que un rumor. Fins i tot es va poder suposar que sí que mantenia una relació amb el desconegut.

Ana María Aldón
Ana María Aldón va ser relacionada amb un home que no coneixem | EUROPA PRESS

Però, poc va trigar la mare de José María Ortega a desmentir aquest idil·li als platós, on està més activa que mai parlant sobre la seva vida personal.

Aquest home anònim seria un amic que ajudava Aldón a trobar una nova casa que finalment va trobar i va reformar sense els diners del seu exmarit, ja que hi va renunciar en el divorci.

Ana María Aldón ha trobat una nova persona per il·lusionar-se

No fa gaire, a principis d'aquest 2023, es va oficialitzar el divorci entre Ana María Aldón i José Ortega Cano. Això suposa que ja tots dos s'han tret el pes de sobre de continuar vinculats a algú. Així, els serà més fàcil passar pàgina i refer les seves vides.

En el cas de José Ortega Cano, es contunua dient que el torero sí que manté alguna cosa més que una amistat amb la seva amiga Isabel Luna.

Imatge d'Isabel Luna amb Ortega Cano
Ortega Cano amb Isabel Luna | MEDIASET

A Aldón no se li va trobar cap altra persona amb qui pogués mantenir una relació. Però, aquest darrer dimarts catorze de febrer, Dia dels Enamorats, el primer que passava sola després d'una dècada amb el torero, va tenir una sorpresa.

La dissenyadora va decidir passar el dia gaudint d'un bany relaxant. Però, tan aviat com es va haver ficat a la banyera va sentir sonar el timbre de casa seva. Per ella, va ser una cosa inesperada perquè ella no pensava rebre visita. De totes maneres, va obrir la porta i es va trobar un ram de roses. De part de qui? Ni tan sols ella ho sap.

« He estat 5 minuts relaxada i ha sonat el telèfon. Jo no esperava ningú… M'he posat el barnús i m'he trobat el de la floristeria». «Això què és! Qui m'ho envia? No m'ho esperava...». Va dir.

«A la persona que ha tingut aquesta idea tan bonica, si us plau, manifesta't. Sant Valentí m'ha jugat una mala passada...», deia a les seves xarxes socials.

'Storie' d'Ana María Aldón
'Storie' d'Ana María Aldón rebent un regal anònim | INSTAGRAM @ANAMARIAALDON

La col·laboradora de Telecinco ja ha demostrat que això per a ella és una gran alegria, i, encara que no trobés la persona que li va regalar el ram de flors, està molt feliç perquè algú li va alegrar el dia.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp