Imatge d'Emma García

Emma García revela que no perdonarà la traïció després d'anar-se'n amb una altra

Emma García sap que Jorge Pérez li ha girat l'esquena

Emma García ha explotat després de veure que Jorge Pérez, el seu excol·laborador, ha tornat a la televisió. I és que no ho ha fet al seu programa, sinó al de Paz Padilla. El model es presentarà aquest dissabte a 'Déjate querer' per explicar de primera mà com ha viscut aquests últims mesos enmig de l'escàndol de la seva infidelitat.

És la primera entrevista que concedeix des que tota la seva vida es veiés exposada i gairebé arruïnés el seu matrimoni amb Alicia Peña, un gran pas que demostra que Pérez ja està llest per donar la cara i enfrontar-se a les conseqüències.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Foto d'Emma García
Emma García no es pot creure el que ha fet Jorge Pérez | Mediaset

Això sí, després del que van viure, Jorge encara es nega a tornar a Telecinco, on tant de mal li van fer. Així, ha optat per reprendre la seva feina com a model i fins i tot es plantejaria tornar a la seva carrera com a guàrdia civil. De fet, arribava a presumir que s'havia apuntat a una acadèmia per presentar-se a les proves físiques.

A l'avançament que hem pogut veure del programa, Jorge s'ha sincerat completament amb Paz Padilla.  «Anar-me'n a dormir cada nit veient plorar la meva dona ha estat del pitjor que he pogut passar», li confessava a la presentadora.

A més, ha comptat en tot moment amb el suport d'Alicia, que també ha aparegut al programa. «Orgullosa de tu. Pas a pas, temps al temps», escrivia ella a les seves xarxes socials.

D'altra banda, aquesta inesperada reaparició del model a la televisió no ha fet gens de gràcia a Alba Carrillo, tal com manifestava la seva estimada amiga Marta López.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez tornarà a la televisió ben aviat | Catalunya Diari

Visiblement molesta, la col·laboradora acusava Jorge de ser un «covard». «És un covard. No s'atreveix a seure amb nosaltres al davant, amb la gent que li dirà les veritats», sentenciava.

Emma García, dolguda amb Jorge Pérez per la seva traïció

Pel que fa a Emma García, ella tampoc dubtava a pronunciar-se. La presentadora es lamentava pel fet que Jorge no confiés en ella ni en el seu programa per trencar el silenci.

«Diré la veritat. M'hauria agradat tenir-lo aquí. De fet, ho esperava...», declarava la presentadora. És normal que Emma estigui decebuda, ja que ella no dubtava a donar la cara pel que considerava un company més.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez compta amb el suport de la seva dona, Alicia Peña | Instagram: @jorgeperezdiez

«Però, entenc la situació. Vegem fins on arriba i fins on parla del tema», assenyalava a favor seu. «Jo tinc moltes ganes de saber com està. En tinc moltes», afegia la conductora de 'Fiesta' .

Tot i que a Emma García no li ha agradat que Jorge hagi preferit recórrer a Padilla, ha volgut recordar a l'exguardia civil que «sap que aquí té la seva família i que pot tornar quan vulgui».

«Té les portes obertes. Aquí no se l'ha atacat en cap moment», es dirigia directament a Pérez.

Imatge de Jorge Pérez
Jorge Pérez ha estat molt clar i contundent amb les seves paraules | GTRES

«Si ell hi va és perquè estarà a gust amb Paz i perquè li han donat una bona quantitat econòmica. Molt bé per ell, també té dret a lucrar-se amb la seva història», opinava, llançant-li una petiteta indirecta sobre els seus interessos.

De moment, Jorge està molt il·lusionat per tornar a la televisió. «Sempre està bé il·lusionar-se amb projectes i continuar fent coses», reconeixia fa poc.

Tot i això, són molts els que s'han posicionat en contra seva. «Em sembla que és el paio més incoherent de la tele dels últims temps», li criticava Kiko Matamoros.

«Sort que va passar, si no se l'ha de beatificar i resulta que després tenia una doble moral».