Imatge de Piqué amb Shakira.

Piqué parla, per fi, del divorci amb Shakira: «Havia de desconnectar i me'n vaig anar»

Gerard Piqué reconeix que va passar uns «últims mesos molt complicats»

Gerard Piqué se n'havia mantingut sempre força al marge. Shakira és tot un gegant mediàtic i Piqué es va convertir en l'ase dels cops quan la seva exparella va decidir disparar a tort i a dret contra ell. Contra ell... i contra tot el seu entorn. Ja que els seus pares i Clara Chia també han sortit esquitxats de la guerra amb Shakira

Ara, amb les aigües un pèl més calmades, sembla que Piqué i Shakira ja no estan tant al centre de la notícia com sí que ho havien estat fa uns mesos. Potser per això, l'exfutbolista del Barça ha volgut mencionar la seva separació en una entrevista. Quelcom que, d'altra banda, encara no havia fet mai. 

En una entrevista amb el TikToker anglès John Nellis, Piqué ha explicat que «els últims mesos per a mi han estat molt complicats». Tant ha estat així, de fet, que el mateix Piqué explica que no ha vist ni el Mundial de futbol. «No he vist cap partit, només la final. I no tpt el partit sencer», ha revelat el de la Bonanova. 

«Necessitava desconnectar»

«Necessitava desconnectar i me'n vaig anar de vacances uns quants dies», ha dit també Piqué sobre el moment en el qual va decidir penjar les botes. Un moment, complicat per a ell, en el qual es va sumar la seva separació amb un mal moment personal en els terrenys de joc. 

Imatge de Shakira i Piqué
Piqué i Shakira, una relació complicada. | Catalunya Diari

Ara, mesos després, Piqué reconeix que va ser un moment «complicat». El cert és que ara Piqué ha passat pàgina. Ja fa vida amb la seva parella Clara Chía i la jove s'ha instal·lat al pis que té l'ex del Barça al carrer Muntaner. 

«Et diria que Shakira»

Finalment, una curiositat. Preguntat per qui és la persona més famosa que segueix a les xarxes, Piqué no n'ha tingut cap dubte. «Et diria que Shakira. Va ser la meva parella, et podria dir que ella. Si et refereixes al món del futbol, la persona amb més seguidors que segueixo és Cristiano Ronaldo». 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp