Primer pla de Christian Gálvez seriós

Christian Gálvez rep la pitjor notícia i preocupa Patricia Pardo

Christian Gálvez acumula un nou fracàs

Christian Gálvez torna a rebre males notícies i la seva parella es torna a sentir inquieta per l'època d'incertesa que s'acosta. No li estan sortint les coses com esperava al presentador madrileny. Durant els darrers anys ha anat acumulant uns quants fracassos pel que fa a la seva carrera professional.

Ara tampoc té la garantia que el seu últim concurs, '25 palabras', aguanti molt a la graella. És cert que des de la cadena han volgut tenir una mostra de confiança amb ell i per això van decidir renovar el format.

Christian comença a desesperar-se davant dels discrets resultats que registra. S'hi va apostar d'una manera molt forta i, fins i tot, li van arribar a confiar les nits dels dissabtes durant un parell de setmanes, però tampoc no es van apreciar brots verds.

En qualsevol cas, a Mediaset semblen disposats a mantenir-lo un temps al seu lloc. Els nous directius semblen més pacients que Paolo Vasile. Entenen que aquest tipus d'espais contribuiran a rentar la imatge tan deteriorada del grup audiovisual. Pretenen emprendre una profunda renovació i els concursos tindran una important presència a la programació.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
Christian Gálvez no aconsegueix els resultats esperats al concurs. | Telecinco

En el cas de l'espai que presenta el xicot de Patricia Pardo, asseguren a Vertele que la decisió de mantenir-lo és per «l'evolució gradual a l'alça». Des que s'estrenés el 19 de desembre passat han apreciat certa millora. '25 palabras' va aterrar a la graella de Telecincoacompanyat per 'Reacción en cadena'. Tanmateix, després d'un parell de mesos en antena, no han aconseguit els resultats desitjats. Indiquen que en aquests moments el que corre més perill de ser suprimit és el que presenta Ion Aramendi.

Christian Gálvez havia posat moltes esperances en aquest projecte. Agafa el testimoni deixat per 'Sálvame' a les tardes i, a més, s'evitava 'Pasapalabra'. El gran rival que tots volen evitar està per sobre dels altres programes i enfrontar-s'hi és sinònim de derrota.

Tot i que els directius de Mediaset mantenen la confiança en els dos concursos, la paciència es pot esgotar en qualsevol instant. Sobretot, perquè es troben molt lluny de les dades mínimes que ha de registrar un programa a la cadena. En general, l'ideal és que les xifres de seguiment s'aproximin a la mitjana que presenta Telecinco.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez ja havia fracassat anteriorment amb altres projectes. | Mediaset

Segons les dades de la consultora Barlovento Comunicación, les 38 emissions de '25 palabras' es van saldar amb un 8,7 % i 861.000 espectadors. En el cas de 'Reacción en cadena', després de 37 programes, es conforma amb un 6,8 % i 808.000 seguidors. Tot això quan la mitjana del canal puja fins al 10,8 %.

Christian Gálvez té motius per preocupar-se

Christian Gálvez es troba una mica més de 2 punts per sota de la mitjana que marca Telecinco. Només 'El programa de Ana Rosa', 'Ya es mediodía' i 'Sálvame' aconsegueixen oferir un rendiment superior. Tot i això, el tram menys competitiu de la cadena es localitza entre les 19.00 h i les 21.00 h.

Tanmateix, a Fuencarral intenten veure el got mig ple. Són conscients que es troben davant del bloc més feble de la graella, però també entenen que només hi pot haver marge de millora. Seria molt preocupant si les seves xifres caiguessin encara més.

Confien en els dos concursos per remuntar el desavantatge que tenen en aquesta franja amb Antena 3, que és de 12 punts. El mateix els passa amb La 1, que els supera en 3,2 punts, cosa que no comptaven a Mediaset.

Christian espera que arribin les millores, però després de dos mesos no s'aprecien grans avanços. La primera setmana d'emissió va aconseguir un 9,3 % i 862.000 persones, però a l'últim programa va obtenir un 9,4 % i 952.000 seguidors.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp