Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'

Rocío Carrasco tenia raó: la seva filla ho ha tornat a fer amb la seva altra mare

Rocío Carrasco rep la confirmació que esperava

Rocío Carrasco ha vist recompensats tants anys de patiment i silenci. Sí, perquè ha esperat pacientment que el temps li doni la raó, i és clar que li ha donat. I és que, al final tot acaba caient pel seu pes i està demostrat que algunes persones no canvien amb el temps.

La situació que travessa Olga Moreno s'assembla força amb la relatada per Rociíto. L'actitud d'Antonio David, el menyspreu de Rocío Flores, allunyar-la de David i el silenci de l'andalusa, són alguns dels paral·lelismes. Però per si hi havia cap dubte, l'última de la neta de Rocío Jurado les ha rebutjat totes.

Rocío Carrasco sabia què passaria

Rocío Carrasco va posar totes les peces sobre el tauler i només ha hagut d'esperar que el temps li donés la raó. Ella millor que ningú sap com se les gasta Antonio David i fins a quin punt arriba la seva «manipulació».

Aquest amor incondicional que es professaven l'exguàrdia civil i la dissenyadora s'ha acabat saltant pels aires. I amb ell, la família idíl·lica de què tant va presumir la seva filla Rocío públicament. Només n'hi ha hagut prou que Olga hagi refet la seva vida amb Agustín Etienne perquè la 'influencer' li hagi donat l'esquena completament.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Mentre va perdonar que el seu pare fos infidel a Moreno, la neta de la cantant no ha acceptat que la sevillana torni a somriure. I és que, alguns assenyalen que la nova relació amb el seu representant va ser el que va provocar el distanciament, mentre que altres apunten a la influència del malagueny.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío recorda amb fredor la relació amb Olga | Catalunya Diari

Sigui com sigui, la relació és totalment nul·la i no sembla que les coses canviïn. Sobretot després de la manera com Rocío ha parlat sobre els sentiments que li produeix el record d'Olga. «Estimes a Olga?», li preguntava una seguidora.

La resposta no va poder ser més freda i aclaridora. «És clar que sí, 20 anys al meu costat i molt agraïda, no s'obliden en dos dies», va contestar. Una afirmació que correspondria més a una amistat que a algú amb qui ha compartit gairebé tota la seva vida i que considerava algú fonamental a la seva vida.

La filla de Rocío Carrasco passa pàgina

L'actitud que Rocío està tenint amb l'exdona del seu pare no pot ser més injusta. Una cosa que opina el voltant més proper a Olga que considera que els Flores «li han donat la puntada de peu».

Després d'anys cuidant els fills de Rocío Carrasco, del que tots han presumit, ara s'ha sentit totalment apartada. Així és, ja que l'han allunyat de David Flores, cosa que, segons expliquen, li ha causat un gran dolor.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco intuïa que la història es tornaria a repetir| GTRES

I per si això no fos prou, la revista Lecturas va publicar fa dies com Antonio David havia intercedit perquè la seva filla donés l'esquena a Moreno. Segons es va comentar, li hauria explicat que va ser la sevillana qui l'havia enganyat durant el matrimoni.

Això va provocar la reacció immediata de la 'influencer' acabant de cop la seva relació amb ella. Una cosa molt semblant al que va viure la filla de Rocío Jurado per culpa dels estratagemes de l'exguàrdia civil per separar-la dels seus fills.

Imatge d'Olga Moreno
Olga pateix el mateix final que Rocío Carrasco | TELECINCO

Per tant, un cop més, la filla d'Antonio David fa pinya al voltant del seu pare i repudia qualsevol versió que s'allunyi d'aquella que ell mateix ha compartit. Mentrestant, l'empresària guarda silenci, segons diuen, per por de viure el mateix malson que Rociíto.

Recordem que Olga Moreno té una filla en comú amb el malagueny i l'última cosa que li passa pel cap és que Antonio David la pugui allunyar. De moment, ja no té relació amb Rocío i David els que considerava com els seus fills. Així que, veurem quines noves trames sorgeixen a partir d'ara.