Pla general de Borja Prado

Borja Prado s'assabenta del veritable problema que li impedirà salvar Telecinco

Borja Prado intenta millorar la imatge de Telecinco amb Daniel Forcada

Borja Prado és conscient que Telecinco té molts fronts oberts i que la imatge que estan donant als espectadors no és del tot bona. És per això que La fábrica de la tele ha de buscar remeis i una de les solucions ha estat la decisió de contractar Daniel Forcada com el nou responsable de comunicació.

La seva funció principal serà netejar la imatge d'aquesta productora a Telecinco de cara als espectadors, a les xarxes socials i a altres cadenes i programes. Una tasca que no serà del tot fàcil, ja que cal recordar els diferents fronts oberts que hi ha en aquesta productora, entre ells, nombroses demandes.

Borja Prado busca solucions per netejar la imatge dels programes de La fábrica de la tele

La fábrica de la tele és l'encarregada de produir formats tan importants per a Telecinco com 'Sálvame', 'Socialité', el 'Deluxe' o 'Todo es mentira'. També és coneguda per produir altres programes antics com 'Hable con ellas', 'La Noria' o 'Hormigas Blancas'.

Per a ningú és una sorpresa que Borja Prado hagi de buscar solucions com més aviat millor, perquè sap que alguns d'aquests programes poden acabar tacant la imatge de Telecinco. Per això, la productora ha optat per passar aquesta responsabilitat a Daniel Forcada, perquè pugui netejar la imatge de 'Sálvame', entre d'altres.

Daniel Forcada
Daniel Forcada és el nou responsable de comunicació de La fábrica de la tele. | TWITTER @DFORCADA

Cal recordar que ara mateix 'Sálvame' és el programa que dona pitjor imatge. Doncs la coneguda Operació Deluxe encara continua latent i és un procés que ja està a les mans dels jutjats i que pot perjudicar molts dels implicats.

Per a qui no sàpiga què és l'Operació Deluxe, és un procés que s'ha anomenat així i que té a veure amb la revelació de secrets de persones famoses. Tot va començar a través del col·laborador Gustavo González, que tenia un amic a la policia. Llavors, li demanava que mirés historials de celebritats i que li digués tot el que tenien.

Així, Belén Esteban va ser una de les damnificades i li van trucar per declarar per haver vist si tenia fitxa policial i altres informes mèdics. El cantant Omar Montes també va ser un altre dels famosos l'historial del qual Gustavo va demanar al seu amic policia que consultés.

A més a més, dins aquesta operació també estan ficats Óscar Cornejo i Adrián Madrid, directors de La fábrica de la tele. De fet l'enrenou ha estat tan gran, que els primers judicis ja s'han celebrat, com el del marit de Chayo Mohedano, a qui van haver de pagar 150.000 euros. La raó? Emetre la seva fitxa policial.

Borja Prado sap que l'enrenou de Marta Riesco tampoc no convé a la cadena

I si no en tenien poc amb l'Operació Deluxe, ara han d'afegir-hi la denúncia de Marta Riesco per «assetjament laboral». Concretament, anirà dirigida al presentador català, Jorge Javier Vázquez, segons va informar Antonio David Flores al seu canal de YouTube.

Tot i això, no és una bona imatge per a la productora, perquè a través de diferents programes ja emesos s'han pogut veure imatges d'aquest «assetjament». Imatges que ha recollit Marta Riesco al seu Instagram, per exemple les del dia que envien a un redactor seguir-la fins a casa seva disfressat de pallasso. O també d'altres com el dia que el de Badalona es dirigeix a la càmera i l'anomena «ridícula» i «ximple», entre altres insults dirigits cap a ella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp