María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos segueix el camí de Concha Velasco

El cercle més proper de María Teresa ha pres mesures semblants a les de l'actriu

María Teresa Campos fa preocupar al seu cercle més proper. Les seves filles, els seus nets i altres familiars i amics estan atents a l'evolució de la salut de la comunicadora, ja que s'ha deteriorat en els darrers mesos. Per això, igual que els fills de Concha Velasco, la família de María Teresa ha pres certes mesures que influiran en la vida diària.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco i María Teresa Campos travessen per una situació semblant | Europa Press

Recentment hem sabut que Terelu i Carmen Borrego han contractat una cuidadora perquè atengui la seva mare. María Teresa ja no es pot valdre per si mateixa. Per això, persones del seu voltant afirmen que s'han vist obligats a buscar una persona que es fes càrrec d'ella com més aviat millor. «Està igual de malament que fa unes setmanes. Però almenys no va a més. Es desperta diverses vegades a la nit, està molt prima, segueix sense menjar», informen.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Aquestes mateixes fonts afirmen que les filles de la presentadora «estan posant-ho tot de la seva part perquè Teresa tingui la millor qualitat de vida. Volen protegir-la tant, que prefereixen que hi hagi una o dues cuidadores a casa perquè les cures siguin contínues».

Tot i això, la presència de Terelu i Carmen amb la seva mare és habitual sempre que els seus compromisos professionals ho permeten. «Aquest tipus de pacients necessiten cares conegudes i no estranyes perquè vagi qui la vegi, les rebutja», confirmen fonts pròximes a la família.

María Teresa Campos travessa un moment molt delicat de salut

Fa poques setmanes, la mateixa Terelu aportava més dades sobre el preocupant estat de salut de la seva mare. «Fa temps que la meva mare no vol veure ningú, no som les seves filles les que l'aïllem. Mai he estat en contra que ningú vagi a casa de la meva mare, que fa feliç la meva mare fa feliç la família», explicava.

Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.
Terelu Campos ha donat més detalls sobre com es troba la seva mare | GTRES

Aprofitant la seva presència al programa 'Sálvame', Terelu va voler donar un missatge. Així, la filla de Teresa Campos es va referir a la recent publicació d'una imatge de la seva mare en què s'apreciava el seu deteriorament físic. La presentadora apareixia del braç del seu gendre, el marit de Carmen Borrego, unes fotos que haurien fet mal a la col·laboradora.

Terelu molesta per la publicació de les darreres imatges de la seva mare

«Fa anys que lluitem perquè es protegeixi els nostres menors, m'agradaria dir-li a la nostra classe política que hem de protegir els nostres majors», reclamava Terelu. Mirant fixament a càmera la filla de María Teresa reclamava un dret per a ells. «Dret a envellir dignament i que la seva imatge es cuidi, ells no estan en situació de decidir que facin una foto o no», reivindicava.

María Teresa Campos
María Teresa Campos apareixia desmillorada davant dels mitjans | GTRES

Terelu va acabar molt molesta el seu discurs: «Fem que aquests grans puguin tenir la dignitat d'escollir i morir sense que ningú posi la seva imatge a cap portada de revista o digital». «Als companys de la premsa que són a les cases incansablement per fer una foto a una persona vulnerable tinguessin una mica de consciència», continuava.

Un missatge ben aplaudit per la majoria, però que també ha trobat detractors a les xarxes socials. Sí, perquè hi ha qui critica Terelu perquè treballa en programes que persegueixen rostres coneguts en moments molt delicats de la seva vida.

Tanmateix, María Teresa Campos es troba en un moment complicat, cuidada i protegida pels seus. En les seves circumstàncies actuals hi ha certes similituds amb la situació de Concha Velasco. L'actriu es troba en una residència de Madrid des de fa una mica més d'un any i en els últims mesos han limitat les visites després del darrer sotrac de salut.