Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores pren una decisió pels seus fills: «Amb la meva família no»

Antonio David Flores anuncia les mesures que prendrà la seva xicota

Ja fa més de dues setmanes que la parella d'Antonio David Flores va tenir aquella topada amb Cristina a l'esdeveniment de Las Ventas. Cal recordar que totes dues anaven com a reporteres, però Cristina estava en directe per a 'Sálvame', mentre que Marta estava fent un reportatge gravat per a 'Fiesta'.

A causa d'això, molts van considerar que a l'hora de fer una entrevista al 'photocall' tenia més prioritat el programa en directe. No obstant això, Marta Riesco no va deixar Cristina fer ni una pregunta a Ortega Cano i a Gloria Camila. Una situació que va enfadar molt a La Fábrica de la Tele.

Ortega Cano sent entrevistat per Marta Riesco
Marta Riesco no calla i diu el que pensa | Telecinco

Això, però, tampoc va quedar aquí. Al mateix esdeveniment, Marta va buscar la seva companya de cadena i amb la càmera en directe es va emetre una conversa en què es veia la xicota d'Antonio David una mica alterada. Moment que va servir de precedent perquè la productora de 'Fiesta', Unicorn Content, la relegués de les seves funcions com a reportera.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

A partir d'aquell moment, van traslladar-li a Marta Riesco que només faria tasques de redacció o de connexions en directe, però des del mateix edifici. Això no va agradar res a la noia d'Antonio David ni a ell mateix que ara ha explicat el que pensa sobre això en un vídeo al seu canal de YouTube.

Antonio David Flores adverteix, «amb la meva família no»

Amb totes aquestes decisions preses per part de la cadena, Marta Riesco ha decidit no callar i dir el que pensa  Així, el seu Instagram s'ha convertit en un compte que publica diversos moments vergonyosos que li han fet passar per part de 'Sálvame'. Com per exemple, el moment en què un redactor d'aquest programa segueix Marta fins a casa seva disfressat de pallasso per felicitar-li el 35è aniversari.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores abraçats.
Marta Riesco sap que té el suport total d'Antonio David Flores | Instagram @marta.riesco

Diverses situacions que tant Antonio David Flores com ella qualifiquen d'assetjament per part de Jorge Javier Vázquez, amb el qual prendran mesures sobre això. «Marta estava al seu llit per culpa d'uns pocavergonyes que fan servir una televisió privada on es dediquen a assetjar, a utilitzar abús de poder», recalcava. Cal recordar que per tot allò esmentat, la reportera va anar al metge i li va donar la baixa.

Antonio David Flores prossegueix al seu vídeo explicant que «fan servir una televisió privada on es dediquen a assetjar, a utilitzar abús de poder, a calumniar, a saltar-se totes les línies vermelles del Codi Penal. Els surt de franc pagar les demandes que els posen perquè els paguen 20 o 30 mil euros per un anunci de 30 segons. Espero que algun dia les sentències vagin d'acord amb els diners que guanyen».

Així, directament, Antonio David Flores s'ha dirigit a Jorge Javier Vázquez per dir-li que «amb la meva família no. Perquè encara que ara estiguis molt tranquil i presumeixes del que ets, arribarà el moment en què t'hagis d'asseure allà als jutjats. I aquí no ets cap Déu, ets un mortal més», ha dit visiblement enfadat.

Antonio David Flores explica què pensa fer la seva parella al respecte

Antonio David Flores també ha explicat que Marta Riesco està molt ben assessorada i que prendrà mesures al respecte contra el presentador estrella de 'Sálvame'. «Marta Riesco té molt bons assessors legals. Sé que està assessorada per un bon equip legal i et puc dir que seràs demandat per Marta Riesco i seràs demandat per assetjament laboral, perquè et quedi clar», advertia.

De la mateixa manera, el pare de Rocío Flores ha alertat que «té minutat tot el que hi has dit. El que fas amb ella un any. El que estàs fent amb ella és assetjament laboral».