Foto d'Alessandro Lequio mig somrient i posant en un photocall.

El fill d'Alessandro Lequio reapareix i confirma el secret de domini públic

Alessandro es queda atònit després de conèixer la notícia de Clemente

Alessandro Lequio està content perquè el seu fill ha tret una nova feina musical. I tot després que el 2021 publiqués un àlbum compost per 10 temes electrònics anomenat Broadcast of Electric Dreams. A més, cal recordar que el 2020 va homenatjar el difunt Aless Lequio amb el tema Tu ángel.

Ara, el familiar d'Alessandro Lequio continua amb la seva carrera i, després de dos anys treballant incansablement, ha presentat un treball d'estil clàssic. Un que està sota el seu nom, ja que en els seus primers treballs va utilitzar el pseudònim Draper le Bond.

Aquesta proposta s'anomena Concerto Per Pianoforte E Orchestra D'Archi i va sortir a la llum el darrer 8 de febrer. Ja es pot escoltar a plataformes com ara Amazon Music, Spotify o Apple Music.

Muntatge d'Alessandro Lequio i el seu fill Clemente
Alessandro Lequio ha vist que el seu fill ha publicat un nou projecte musical. | Catalunya Diari

Alessandro Lequio rep notícies fresques del seu familiar

Clemente Lequio ha explicat a les seves xarxes els secrets d'aquest nou projecte musical i ha donat les claus dels tres primers temes que va treure al mercat. El fill d'Alessandro Lequio assegura el següent:

«Soc un romàntic del segle XXI. Avui surt el meu Concert per a piano i orquestra de cordes n. 1 en si bemoll major, op. 2. Aquest és el primer moviment introductori: Andante Cantabile e Romanzato. Principalment, és una conversa entre piano i primers violins per a una línia melòdica de llarga durada (gairebé 'ostinato'). Igual que una història que es desenvolupa i evoluciona, volia començar amb un moviment lent», així ho explica als seus milers de seguidors a Instagram.

El jove ja ha tret tres temes al mercat

Sobre el segon tema, apunta això: «Segon moviment del meu Concert per a piano i orquestra de cordes n. 1 en si bemoll major, op. 2: II Allegretto Moderato - Adagio. Scherzoso ma Tenebroso. La peça està en forma sonata (o quasi sonata) amb variacions i referències a la melodia/motiu introduïda al primer moviment. La peça es connectarà més tard al tercer moviment final com a part d'un llarg moviment dividit en dues parts».

I sobre el tercer tema que ha tret, exposa el següent: «Adagio Tenebroso ma Maestoso és la continuació del segon moviment, la segona meitat d'un gran moviment. Es divideix en dues parts: la primera és fosca (Tenebroso), la segona és brillant i majestuosa (Maestoso), que acaba amb un 'tutti' i, amb la frase major en si bemoll, la melodia-motiu introdueix al primer moviment».

Clemente Lequio vol que els seus més de 30.000 seguidors escoltin música clàssica, un estil allunyat de la música electrònica que va crear en el passat. «Pots escoltar tot el treball a Spotify, Apple/Amazon Music i totes les altres plataformes de 'streaming'. Espero que en gaudeixis», deia en les tres publicacions que ha compartit a Instagram.

Alessandro Lequio guarda silenci després de l'anunci de Clemente

Malgrat l'alegria que ha desprès el jove després de presentar el seu nou projecte, el seu pare encara no se n'ha pronunciat.

Clemente Lequio és conscient que el col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' li dona suport en tot. De fet, l'any 2021 la revista Semana va publicar que l'italià admirava profundament allò que feia el seu fill i estava orgullós de les qualitats que tenia en aquest àmbit musical.

Sempre li donarà suport, encara que no sigui públicament i el que sempre li ha aconsellat és que faci amb la seva vida allò que li dicti el cor. Si creu que triomfarà al món de la música, que segueixi el seu camí, perquè de segur que podrà aconseguir el seu somni.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp