Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja

El motiu pel qual el pare d'Asraf Beno no vol saber res d'Isa Pantoja

Asraf Beno i Isa Pantoja tenen por de quedar-se sols el dia del seu enllaç

Asraf Beno i Isa Pantoja segueixen preparant amb il·lusió el seu enllaç. La parella per la qual ningú apostava ha demostrat que el seu amor és fort i sincer i estan disposats a formar una família. Aquests quatre anys de relació han donat per a molt i han superat tota mena de rumors que posaven en perill la seva relació.

No obstant això, si la filla de la tonadillera pensava que la seva família era la que podria fer malbé amb el seu enllaç, s'equivocava. Sembla que l'entorn més proper del model no accepta la col·laboradora d'Ana Rosa i es neguen que aquestes noces se celebrin.

El pare d'Asraf Beno no vol ni veure Isa Pantoja

Isa Pantoja i Asraf Beno han anunciat per fi la data del casament. Serà la tardor que ve quan veurem la filla de la cantant caminar cap a l'altar al costat del model. Una data assenyalada que arriba després que fa dos anys l'haguessin de cancel·lar per culpa de la pandèmia.

Durant aquests dos anys, Isa confiava que les coses amb la seva família es calmessin i així comptar amb la seva mare i el seu germà en la celebració. Una il·lusió que no ha vist completa i que suposa grans absències pel gran dia. No obstant això, pot ser que hi hagi altres convidats que no acudeixin al casament i que no tenen res a veure amb l'entorn de la col·laboradora.

Dilluns passat a 'Sálvame', algú proper a Asraf va revelar que els pares del model no accepten la unió del seu fill amb Isa. És més, la germana de Kiko Rivera no és benvinguda a casa dels seus sogres i sempre se'n queda fora quan els visiten.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
El sogre d'Isa no vol anar a la celebració | Telecinco

El fet que ella estigui divorciada i tingui un fill, és «una deshonra per la família» de Beno pel que es neguen a assistir al casament. «El seu pare és molt antic, no volen Isa, ella no entra a casa seva», va comentar una veïna. «Quan venen, Isa es queda al cotxe i puja només Asraf», assenyala.

Ambdues famílies són de mons totalment diferents i l'entorn del model no és conforme amb el seu estil de vida. «Ell és un home molt treballador, bellíssima persona, i no li agrada el món de la faràndula i tot això», argumenta la font. «Li agradaria que el seu fill treballés en un altre àmbit», afegeix.

Isa Pantoja i l'últim menyspreu que va patir de la família d'Asraf Beno

Isa sempre ha lluitat per unir la seva família per intentar que el dia del casament pugui comptar amb ells. Sobre com és la seva relació amb els pares d'Asraf no s'ha pronunciat mai obertament, però afirmava que es portava bé amb ells.

Tot i això, segons la veïna, fa ben poc la filla d'Isabel Pantoja va patir un gran menyspreu per part de la seva família política. La col·laboradora no va ser convidada al casament d'una cosina d'Asraf i va quedar totalment repudiada.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Isa Pantoja no puja a casa dels pares d'Asraf Beno | Europa Press

«Fa poc es va casar una cosina, hi havia tota la família i a ella no l'han convidada», va comentar. «Només hi va acudir ell i va anar amb compte de no sortir en fotos perquè no es veiés que Isa no estava en un esdeveniment familiar», va revelar.

Segons la dona, és el pare de Beno qui és l'oposat en assistir al casament del seu fill. A la pregunta de si els agradaria més que Isa fos musulmana, la veïna insistia que «pel seu pare és una deshonra». «Encara que, els pares no la volen, tampoc els agrada que surti a la tele ni com actua».

Una informació, que no encaixa amb la manera com la núvia del model va parlar sobre la relació que té amb els sogres. «Em porto bé amb els seus pares, és veritat que m'emporto millor amb la seva mare, però fins on jo sé no hi ha cap problema i vindran al meu casament», ha sentenciat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp