Primer pla Cristina Porta

Cristina Porta confirma els rumors i enfonsa una mica més a Marta Riesco

Cristina Porta ha confessat com s'ha sentit

Ja han passat dues setmanes des de la topada que van tenir Cristina Porta i Marta Riesco a l'esdeveniment celebrat a Las Ventas. Tot i això, tothom en continua parlant i ara hi ha noves informacions sobre com s'ha sentit Cristina.

Cristina Porta i Marta Riesco
Cristina Porta ataca a Marta Riesco per no estar bé, ara ella confessa que tampoc ho va passar bé a l'inici de 'Sálvame' | CATALUNYA DIARI

Ella mateixa ho ha confessat a 'Sálvame', donant en part raó a Marta Riesco, que no entén com es va poder ficar amb ella si Cristina va passar pel mateix. La reportera de 'Fiesta' li va recriminar comentaris com «Marta, no estàs bé», que Porta li va dir en aquest esdeveniment a la seva companya de cadena quan aquesta va entrar en ple directe per sorpresa.

Cristina Porta ha confessat com es va sentir als seus inicis a 'Sálvame'

«T'ho dic, calma't perquè vas de feliç a les teves xarxes socials i veig que no ho estàs gaire», li va dir Cristina Porta davant una sorpresa Marta Riesco. La reportera va voler contestar després a través del seu Instagram: «Em sembla molt trist perquè tothom sap què va ser el que em va passar. El difícil que ha estat suportar aquesta situació i em fa molt de mal, de veritat, que hi hagi una dona desqualificar-me en un programa com 'Sálvame' es dediqui a dir-me el que m'ha dit».

Així, Marta deia una vegada més que òbviament ella no estava bé perquè ho havia passat molt malament. Així, va confessar que «sí, estic passant per un tractament d'ansietat i depressió, sabeu que estic medicant-me. La veritat és que estic molt contenta perquè gràcies a la teràpia i tot, em trobo molt bé i estic treballant amb una gran il·lusió i ganes increïbles».

De la mateixa manera, ara ha estat Cristina Porta la que ha confessat que ella tampoc no ho va passar bé als seus inicis a 'Sálvame'. «Al principi va ser difícil, de dir 'no puc'. Arribava a casa meva i era una baixada... Els primers dies plorava en la meva soledat».

Amb aquestes confessions sobre com de malament ho va passar, no es comprèn la seva actitud recriminatòria en ple directe a la seva companya de cadena. Ja que ella també sap molt bé què és passar-ho malament a causa d'un programa i diverses opinions.

Cristina Porta plorant a 'Secret Story'

Tot i això, Porta també ha aclarit que aquestes pors ja estan superades encara que li va costar. «Ara n'he après, però els primers dies deia que no podria, perquè no volia patir, perquè estava patint».

Així, tal com ha comentat Cristina Porta: «Ara m'ho passo bé, i quan alguna cosa em toca a mi m'ho prenc a riure perquè sé que no és veritat. Si tinc algun conflicte i tinc 'haters' no m'importa».

Cristina Porta es manté clara: «Si tinc algun conflicte no m'importa»

Així, Cristina Porta ha après a suportar les males opinions i ara ho té clar: «Si tinc algun conflicte i tinc 'haters' no m'importa». Es referiria amb això a les seves picabaralles amb Marta Riesco l'altre dia en l'esdeveniment celebrat a Las Ventas?

El que sí que és cert és que totes dues continuen sent companyes de cadena. I encara que Cristina Porta ha confessat que ella també sap què és passar-ho malament, jutja igualment la seva companya sobre el mateix tema, que encara està en tractament psicològic. Així mateix, Marta, a causa de tot el que va passar després d'aquest esdeveniment, va haver de demanar-se la baixa perquè no aguantava més la situació.

Situació que ella defineix com a «assetjament laboral» per part d'algun dels treballadors de 'Sálvame', entre ells, de Cristina Porta i Jorge Javier Vázquez , a qui ha promès una demanda.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp