Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana dona una informació que ho canvia tot: «Uns covards»

La presentadora no calla després del vergonyós atac

Ana Rosa Quintana no ha callat davant la polèmica sorgida a la trenta-setena edició dels 'Premis Goya', celebrada aquest dissabte a Sevilla. I és que si hi ha un nom que s'ha comentat a les xarxes socials durant tota la celebració de la gala. És el de Berta Vázquez.

La coneguda actriu apareixia a la catifa blava dels 'Premis Goya' amb un notable canvi físic respecte a la imatge que en teníem d'anys anteriors. Molts han estat realment cruels amb ella a les xarxes socials, que ha rebut insults i comentaris fora de lloc.

Ana Rosa esclata com mai contra la «gordofòbia»

«Estava molt millor prima», «com has passat a filet», han estat algunes de les frases que l'actriu ha hagut de llegir a les seves xarxes socials. Uns comentaris vergonyosos que, sens dubte, han marcat aquesta última edició dels 'Goya'.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell
Ana Rosa Quintana no s'ha quedat callada. | GTRES

A aquesta actitud reprotxable hi han respost moltes de les seves companyes de professió. L'han defensat a capa i espasa, com és el cas d'Andrea Duro, Nerea Barros o Itziar Castro. Sens dubte, els atacs de «gordofòbia» han fet reaccionar aquest dilluns Ana Rosa Quintana a l'inici del seu programa.

La presentadora de Telecinco ha estat la més dura contra aquells que s'amaguen a les xarxes i als que ha anomenat «covards» per jutjar una dona pel seu aspecte físic.

Ana Rosa defensa Berta Vázquez, atacada en xarxes pel seu aspecte físic

I la veritat és que Ana Rosa s'ha quedat a gust contra aquest tipus d'usuaris que han fet molt mal a Berta Vázquez. Tot i que ella ja havia contestat anteriorment amb l'elegància més gran possible. El cas és que la comunicadora tenia clar quin era el missatge que volia transmetre a la seva audiència.

«Les xarxes socials a vegades porten el millor i a vegades el pitjor i això ha passat als 'Goya', amb Berta Vázquez i el seu canvi de talla. Hi ha gent que està dissenyada per al mal, és igual el que facis, diguis o passi... és odi per odi», sentenciava a 'El programa de Ana Rosa' amb un aspecte més seriós que mai.

Això sí, també ha volgut expressar cert optimisme després de veure com la gent de bé ha reaccionat a aquests atacs. «De la mateixa manera, també s'ha creat un corrent de suport i solidaritat».

«A aquesta gent cal ignorar-la perquè no representen tothom»

Per si no n'hi hagués prou, Ana Rosa ha posat el focus a la cara més tèrbola de les xarxes socials i ha seguit defensant l'actriu. «Hi ha vegades que les xarxes aporten moltes coses i d'altres, com en aquesta ocasió, és una autèntica barbaritat... crec que aquesta gent s'ha d'ignorar perquè no representen tothom».

Berta Vázquez
Berta Vázquez als 'Goya'. | EUROPAPRESS

La presentadora de Telecinco vol deixar clar que cal fer alguna cosa contra aquests usuaris en xarxes que critiquen tot el que els ve de gust de la gent famosa. «Són uns covards que van emmascarats, sense la seva identitat...». Un assumpte que es tancava amb l'opinió d'un integrant de la taula d'actualitat del programa.

«No oblidem que això passa a les escoles també, amb nens més petits que potser no tenen l'empaquetatge que pot tenir Berta, compte amb això perquè alguns arriben fins i tot al suïcidi... compte amb aquestes coses», ha advertit en ple directe.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp