Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban té un nou problema a 'Sálvame' que no podrà solucionar

La col·laboradora de 'Sálvame' torna a estar al punt de mira per un tema espinós

Belén Esteban va viure ahir una tarda molt desagradable al plató de 'Sálvame'. I tot després d'haver d'enfrontar-se en una de les sales VIP a una persona a qui, tot i no ser la seva amiga, li té cert afecte.

El tema de la confessió de Carmen Alcayde de les suposades visites a un local d'intercanvi de parelles de Lydia amb el seu marit Charly continua portant cua. I més enllà de resoldre l'assumpte, el programa de La Fábrica de la Tele segueix esprement tot allò que els pugui donar audiència.

Ara, amb la tornada d'Alcayde després d'aquell dia de la setmana passada en què va fer esclatar Lydia Lozano com poques vegades, es va haver de veure cara a cara amb Belén Esteban. I la col·laboradora va ser realment dura amb ella.

Belén Esteban s'enfronta a un nou problema

Recordem que aquesta història va començar amb el testimoni d'una persona que va aparèixer emmascarada al plató. Qui, concretament, explicava a tot Espanya haver vist una col·laboradora del programa, de vegades amb el seu marit i d'altres en solitari, a l'esmentat local.

Imatge de 'Sálvame' d'un convidat emmascarat i Carmen Alcayde
Un emmascarat va aparèixer a 'Sálvame' per explicar diversos secrets | Telecinco

Tot i no donar la seva identitat, Carmen Alcayde va pujar al 'pulpillo' per explicar a tots que realment aquesta tertuliana era Lydia Lozano. L'enuig va ser considerable i es va trencar en ple directe en una trucada telefònica que va passar a la història del programa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

L'afany de protagonisme que atribueixen a Belén Esteban

Aquest dilluns començava la setmana amb la tornada de Belén Esteban a plató i tenia clar que volia dir quatre coses a la seva companya. I, entre d'altres, que havia traït la seva amiga pel seu afany de protagonisme.

Belén Esteban
Belén Esteban té un nou problema que no podrà resoldre | GTRES

I malgrat haver passat gairebé una setmana de tot aquell enrenou, Belén Esteban té una opinió formada i la va exposar sense embuts al programa. «Per mi, és una traïció. Entenc el seu dolor, Lydia segueix molt malament, no pel que es va explicar, per tu», sentenciava al plató de 'Sálvame'.

En el seu atac frontal a la valenciana, la col·laboradora del programa vespertí va posar certament en dubte les llàgrimes de la seva companya i ella no donava crèdit a allò que estava escoltant.

«No estic penedida del que he fet, sí del que l'he fet sentir», va exposar, assegurant que la seva companya era massa exagerada. «Munta uns 'shows' que potser li dona un atac de cor», va dir sobre Lydia.

«A mi em diràs que paro el món?»

Molt contrariada amb l'actitud de la madrilenya, Alcayde no va tenir més remei que defensar-se i atacar al seu rival. «Tu sempre vols ser l'actriu principal en moltes coses. T'aixeques i s'atura el món», va respondre-li.

Però Belén Esteban, en sentir aquestes paraules, va passar a l'acció: «La diferència és que tu fas un paper, ets actriu i moltes vegades et surt de puta pena».

«A mi em diràs que paro el món? Per descomptat que no busco protagonisme, la qui el va buscar vas ser tu l'altre dia», li deixava anar sense tallar-se ni un pèl.

Primer pla de Carmen Alcayde.
Carmen Alcayde es va veure les cares amb Belén Esteban | Mediaset

L'embolic ja estava format a la sala VIP i li va tocar el torn de rèplica a Carmen, qui va acabar qualificant la de Paracuellos d'«injusta amb la gent que venim nous que si auricular, que si no».

«Menysprees a la persona, perquè tinc la mateixa carrera que tu o més, dic d'anys», li replicava. A més, va sostenir que se sent «sola» perquè «sembla que estan tots contra mi, han vist l'oportunitat oberta de dir 'ens la traiem del tot'», lamentava la valenciana.