Primer pla de Carmen Alcayde plorant.

Li retreuen a Carmen Alcayde la recepta amb la qual porta una vida vivint de 'Salvame'

El programa intenta desacreditar-la quan només està seguint l'ADN 'Sálvame'

'Sálvame' s'ha plantejat aquesta setmana sentenciar càtedra sobre el comportament humà, oblidant del tot que ells es caracteritzen per esbudellar completament les intimitats i secrets dels seus. Ara bé, per res ho critico, doncs jo consumeixo en vena la realitat de 'Sálvame' i m'enganxen cada vegada que treuen a la llum algun drap brut dels seus col·laboradors.

Tanmateix, almenys espero del programa que vagi de cara i no intenti amagar-se per camins tenebrosos. Ho dic perquè gràcies a Carmen Alcayde vam viure tota la setmana passada d'una trama morbosa i enigmàtica; la valenciana va afirmar que Lydia Lozano visita clubs d'intercanvis de parella. A més a més, va aparèixer un testimoni amb una màscara i va afirmar que ha vist Lydia per aquests llocs i, fins i tot, que l'ha vista sortir-ne despentinada.

Aquesta informació no té res de dolent, però ha ferit especialment la periodista, perquè considera que és totalment falsa i, a més, se sent traïda. Una traïció per part de Carmen Alcayde, una de les seves bones amigues al programa i que ara ha deixat de ser-ho.

Per la seva banda, Alcayde es defensa dient que ho va explicar perquè pensava que a Lydia no li importaria. Aquest argument amb què es defensava Carmen sembla no ser del tot sincer. Si tu vols revelar això, perquè saps que si ho fas et portaran més dies al programa, sigues valenta i admet-ho, al capdavall no té res de dolent.

Imatge de Lydia Lozano
Lydia Lozano se sent traïda per Carmen. | TELECINCO

Aquesta mena d'estratègia forma part del joc de 'Sálvame': vendre els teus amics i companys per anar rascant minuts d'antena. Sobretot, si ets un dels col·laboradors del programa que viu al dia i que no té col·laboracions fixes, com és el cas de Carmen Alcayde, Miguel Frigenti o Alonso Caparrós. Segons els temes que es tractin o si ells són els protagonistes, van més o menys al programa de les tardes de Telecinco.

Ahir tots els col·laboradors retreien a Carmen Alcayde que hagués traït la seva amiga Lydia Lozano en directe. Només ho va fer per treballar més dies i destacar com a protagonista del programa. Aquesta pressió també la desprenien les presentadores que, una vegada i una altra, li preguntaven a Carmen el perquè de la seva actitud.

Certament, em sorprèn aquesta insistència, demanant-li a la periodista que expliqués per què es comportava així. Des del meu punt de vista, és un enfocament totalment demagog, ja que des de fa una dècada i mitja 'Sálvame' viu dels embolics i les traïcions dels uns als altres.

A 'Sálvame' hem vist traïcions de tots els colors

Ahir Belén Esteban va tenir un moment íntim amb Carmen Alcayde per sumar-se a l'equip de gent que considera que la valenciana ha actuat malament. Belén va ser especialment dura amb Carmen i li va recriminar comentaris que ha dit la col·laboradora durant els mesos que ha estat al programa, els quals coincideixen amb la fi del seu matrimoni.

Belén va recriminar a la seva companya que fos massa àcida i que no mesurés les seves paraules. Cosa que no entenc si tenim en compte que els mobles a 'Sálvame' sobren i són reemplaçats per gent que és més propensa a l'espectacle.

Al cap i a la fi, allò que s'ha revelat no és tan greu. Lydia Lozano visitant un bar nocturn no té absolutament res de dolent. Crec que s'han explicat coses molt pitjors al programa sobre els mateixos col·laboradors, per exemple: infidelitats, embargaments i estafes econòmiques. També hi ha hagut drames familiars que ens han portat, fins i tot, a veure pares plorant en pantalla. Estic recordant els pares d'Alonso Caparrós i se'm trenca el cor. Llavors, tothom hi va dir la seva i van estar a punt de trencar una família.

Ara bé, tampoc li llevo part de culpa al mateix Alonso, que va propiciar que tot sortís a la llum. De nou, un col·laborador no habitual actuant amb les armes que tenia a mà en aquell moment per fer-se un lloc al programa. Si vas amb por i ets bon company, és impossible triomfar a 'Sálvame'. Tret que siguis Belén Esteban i que ja tinguis guanyada la teva cadira.

Cada cop tinc més clar que aquestes cadires sagrades algun dia acabaran. Ja ho vaig dir, a Kiko Hernández ja no el deixen ser qui era i en qualsevol moment hi pot haver canvis.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp