Primer pla de Sergio Ramos seriós.

Sergio Ramos sorprèn Pilar Rubio en dir-li que podrien tornar a casa aviat

L'andalús ha de prendre una decisió

Sergio Ramos i Pilar Rubio demostren dia a dia que estan més units que mai. La madrilenya és conscient que el futur del seu marit és a l'aire, i que fins i tot es preparen per a una possible tornada a casa. L'andalús no sap què li ofereix el destí i té una cosa molt clara: vol seguir a l'elit.

És per això que estaria disposat a escoltar ofertes de La Liga i tornar a Espanya com més aviat millor. Si res canvia, Ramos acaba contracte al juny i podrà negociar amb qualsevol equip. Mentre al PSG tenen dubtes de la seva renovació, un vell conegut apareix per la rereguarda.

Segio Ramos continua sense saber res del seu futur

El de Camas s'enfronta a una dura situació en el conjunt parisenc. Últimament, està quedant retractat pels seus erros garrafals i l'afició ja s'ha cansat de riure-li les gràcies. El defensa no està estant a l'altura i tot i que pel seu entrenador continua sent imprescindible, la directiva ja el mira amb uns altres ulls.

Amb els seus trenta-sis anys, Ramos s'enfronta al fi de la seva carrera futbolística i difícilment recuperarà la seva millor versió. Aquella que va enamorar al Reial Madrid i a la Selecció Espanyola. El PSG de moment, no té intencions d'asseure's a negociar.

És possible que Ramos torni a casa en acabar aquesta temporada?

Després de saber que l'equip de París no contempla prolongar el contracte de Ramos, han estat diversos els equips que han preguntat per ell, de cara a la pròxima temporada. Això sí, amb diferents destinacions entre elles: Aràbia, MLS o Espanya.

La primera de les opcions sembla ser la més forta, econòmicament parlant, pel jugador. La lliga àrab vol créixer exponencialment i vol portar a la competició jugadors de talla mundial, com ja han fet amb Cristiano Ronaldo.

Foto de Sergio Ramos jugant amb el PSG.
Sergio Ramos pot sortir del PSG. | GTRES

La MLS també seria un destí pel defensa. La lliga estatunidenca sol ser el lloc on les grans estrelles aterren per posar fi a les seves carreres esportives. No obstant això, l'andalús té clar que no vol abandonar el Vell Continent i si no es queda al PSG, ja té un altre candidat. Es tracta del Sevilla FC, el club que el va veure créixer fins que va marxar amb el Reial Madrid.

El club sevillà té pensat trucar-li al final de la temporada per intentar capgirar la greu situació de l'equip per tal que no es torni a repetir una altra lliga com l'actual. És per això que necessiten la seva experiència i qualitat. Si l'andalús tornés al club dels seus inicis, haurà de fer les paus amb una afició que li ha xiulat en les últimes ocasions que ha trepitjat el Sánchez Pijoan.

Una decisió precipitada i potser, errònia

La carrera de Ramos va començar a anar cap avall des que anunciarà l'adeu del Reial Madrid. Va haver de marxar al PSG per continuar jugant a Europa, tot i que el seu major desig era quedar-se al club blanc.

En una entrevista per la UEFA va confirmar que potser va dubtar sobre la seva decisió. Potser quedar-se en Valdebebas hauria fet que el seu present no fos tan complicat. De totes maneres, encara hi ha un factor que uneix al Reial Madrid i Sergio Ramos: la Champions League. Ambdós busquen el mateix objectiu, i qui sap si es retrobaran en alguna jornada.

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!