Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

Carmen Borrego, destrossada després de saber el que passarà amb el seu primer net

Carmen Borrego encara està distanciada del seu fill

Carmen Borrego travessa una etapa força complicada després que el seu fill hagi decidit donar-li l'esquena. José María ha decidit centrar-se en la seva dona, Paola Olmedo, i en el seu futur fill. Això implica allunyar-se de la seva mare, a qui no perdona tot el que ha explicat a la televisió.

Tot i això, Borrego no perd l'esperança que algun dia les coses se solucionin. «És dur però les coses tampoc són com s'estan explicant», assenyalava sobre això. «Crec que a poc a poc tot se solucionarà. Jo no explicaré res».

Imatge de Carmen Borrego plorant al programa 'Sálvame'
Carmen Borrego plorant a 'Sálvame' | Telecinco

«Sabeu que fa temps vaig prendre la decisió de no parlar del meu fill, crec que és el millor per a la nostra relació», insisteix.

«No explicaré si sabia o no el sexe del nadó, si parlo amb ell o no parlo, si les coses estan millor o pitjor», deia sobre això.

«Perquè crec que si jo em mantinc al marge, beneficiaré la relació amb el meu fill i la gent ho ha d'entendre», advertia als companys de 'Sálvame'.

D'altra banda, ha sorprès força que la seva neboda Alejandra també hagi decidit sortir a defensar-la. I és que la relació entre totes dues mai ha estat la millor.

Carmen Borrego rep un regal per al net de part de Kiko Matamoros
Carmen Borrego rep un regal per al net de part de 'Sálvame'. | TELECINCO

«M'ha sorprès tot això. Carmen no és perfecta, s'ha equivocat moltes vegades, però crec que això no s'ho mereix com a mare», opinava la noia.

«El que em preocupa és que ell pugui estar mal influenciat. No havien estat mai sense parlar tant de temps», apuntava sobre el drama familiar.

«Ningú té dret a separar un net de la seva àvia», sosté la filla de Terelu Campos .I és que sap que la seva tieta ho està passant realment malament i espera de cor que les coses canviïn quan neixi el nen.

Carmen Borrego, més distanciada que mai del seu fill

«Ell se'n penedirà, una mare és una mare i això no canvia mai. A mi em fa molta pena», adverteix a José María.

Fa poc, Borrego sabia que la seva nora i el seu fill havien celebrat un 'babyshower' on José María es deixava veure molt còmplice amb la seva sogra.

Això ha destrossat completament la col·laboradora, que fa mesos que no té relació amb el seu fill i tem no poder conèixer el seu primer net.

Segons ha pogut saber-se, és un nen. Un mal tràngol que els seus companys han volgut compensar regalant-li un 'body' de bebè amb una frase que ho diu tot: «Àvia, ets la millor».

Carmen Borrego, Carmen Rosa i José María Almoguera
Carmen Borrego vol recuperar la relació amb José María Almoguera | CatalunyaDiari

Carmen lamentava entre llàgrimes i molt disgustada haver hagut d'assabentar-se del sexe del seu net gràcies al vídeo que li han posat al programa.

Però, malgrat tot, la col·laboradora té clar que serà la millor àvia. «I la seva àvia sempre hi serà», assegurava.

«En aquest moment, em vull posar fora de perill i ningú m'acusarà més que filtro res», assenyalava de forma contundent.

Imatge de Carmen Borrego plorant desconsoladament al plató de 'Sálvame'
Carmen Borrego està patint molt | Telecinco

I és que a aquest maldecap també s'hi afegeix que l'estat de salut de María Teresa Campos no és el millor. Tant Carmen com Terelu s'han bolcat amb la seva mare en aquests moments tan delicats. De fet, saltaven en defensa seva després de sortir a la llum unes imatges en què es veia la veterana presentadora molt demacrada.

«La gent gran té dret a envellir dignament i que la seva imatge es cuidi perquè ells no estan en situació de poder triar si volen que els facin una foto o no», sentenciava molesta Terelu.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp