Primer pla de Carla Vigo

Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, parla clar sobre la malaltia

Carla Vigo no passa per un bon moment

Carla Vigo no passa pel millor moment. Després d'allunyar-se del focus mediàtic i haver rebut algun toc d'atenció per part de la seva tieta Letícia, la noia porta una vida més tranquil·la. 

L'exposició de la jove començava a molestar força a Zarzuela, per la qual cosa Carla es veia obligada a abaixar el ritme. Des de fa temps que el gran somni de Vigo és ser una actriu reconeguda i, fins i tot, ha fet els seus primers passos al teatre de la mà de Rafael Amargo. 

Tanmateix, fa mesos que no en sabíem res i l'última cosa era que havia posat fi a la relació amb el seu xicot Álvaro. Encara que tots dos estaven molt enamorats i Vigo deixava entreveure en nombroses ocasions que era l'home de la seva vida, sembla que certs desacords donaven lloc a la ruptura.

Carla Vigo i el seu xicot
La neboda de Letícia es mostrava molt afectuosa amb el seu xicot. | Catalunya Diari

«La seva història d'amor s'ha engegat a rodar per una mera discrepància sobre com aconseguir diners. I també per la conveniència o no de recórrer a la premsa per portar una vida per sobre de les seves possibilitats», detallava la revista Semana. Pel que sembla, a Álvaro no li feia gaire gràcia això d'estar al punt de mira i ser una figura pública, fet que li ha passat factura a Carla, sumat a les dificultats que està tenint per trobar feina.

Així, aprofitant que el darrer 7 de febrer es complia el 16è aniversari de la mort de la seva mare Érika Ortiz, la noia s'ha volgut obrir en canal.

Carla Vigo dedica una commovedora carta a la seva mare

De fet, ha confessat que pateix una severa depressió que aconsegueix afrontar gràcies a la teràpia.

«Encara que cada vegada em fa menys mal, cada dia de la meva vida el que més desitjo és que poguessis baixar d'on sigui, que estiguis per fer-me una última abraçada i per veure la persona en què m'he convertit. Per aquí, les coses han canviat molt, però seguim pensant en tu. Jo estic passant una etapa molt dura, però gràcies a això t'entenc molt millor», assegura respecte a la delicada situació que travessava la seva mare en aquell moment.

«No vull que et preocupis per mi perquè estaré bé i en aquest procés he conegut persones meravelloses, així que no ha estat tan dolent. M'hauria agradat gaudir-ne més amb tu, però la vida de vegades no és com esperem. T'estimaré sempre i, encara que ja hagi fet el dol, mai t'oblidaré. T'estimo», ha conclòs dirigint-se directament a a la seva difunta mare.

Captura de Carla Vigo plorant.
Carla Vigo afronta una depressió. | @carla.intense

Des de l'entorn de la jove estan molt atents a la seva evolució, ja que no és cap secret que la veuen una mica «trista, però sé que l'està animant la gent, els que l'estimem. És una bona amiga i molt simpàtica. He llegit el missatge que va pujar a les xarxes i vaig sentir molta pena», ha dit una companya seva.

«Últimament no es troba bé, tingues en compte que li han caigut diversos projectes professionals… Això desanima molt. Ella està molt il·lusionada amb la feina i veure's a l'atur li fa mal. Té moltes il·lusions i està en un moment crític, però espero que no sigui res greu. Parlo amb ella per telèfon i és molt agradable, confio que tot li vagi millor», li desitjava.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp