Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda

Isa Pantoja descobreix que hi ha una altra família que vol fer-li la vida impossible

La filla d'Isabel Pantoja no pot preparar el casament sense ensurts

A Isa Pantoja se la veia molt feliç quan, finalment, va decidir posar data al seu casament al costat d'Asraf Beno. I és que la jove pensava que aquest 2023 seria, per fi, l'any definitiu en què s'unissin formalment la peruana i el marroquí.

La filla d'Isabel Pantoja sabia que la relació amb la família d'Asraf no era bona, però esperava que respectessin que la parella es casés després de posposar l'enllaç per culpa de la pandèmia. La parelleta feliç, està preparant el casament que tindrà lloc la tardor que ve després de quatre anys de relació.

Isa Pantoja no pot preparar tranquil·la el casament per la seva altra família

El que ningú s'esperava era que per a aquestes noces, que tan il·lusionada tenia la filla d'Isabel Pantoja i Asraf Beno, les absències de la mateixa puguin ser tan sonades. Per exemple, Kiko Rivera apunta que, inevitablement, no serà a l'enllaç que tindrà lloc el pròxim mes d'octubre.

I, per si no n'hi hagués prou, els pares del nuvi tampoc tenen clar si aniran a l'enllaç i això és una cosa que té molt disgustada a Isa Pantoja, després del que va sentir, i no entén com la família de la seva parella no estarà al casament.

La jove, després del que es va revelar a 'Sálvame', ha sabut les raons per les quals podrien no acudir a un casament del qual encara queda molta tela per tallar.

Isa Pantoja no és benvinguda a casa dels Beno

Així la família reacciona a les preguntes d'un reporter del programa. «El seu pare és molt antic. I com que està divorciada i té un nen, és una deshonra per a la família d'Asraf», han confessat a 'Sálvame'.

«Els pares d'Asraf no volen a l'Isa, ella no entra a casa seva. Quan venen, Isa es queda al cotxe i puja només Asraf. Després baixa amb bosses de menjar i se'n van», han sentenciat.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja
La parella té problemes abans de l'enllaç. | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, no és gaire bona la relació entre l'Asraf i el seu pare. «Ell és un home molt treballador, bellíssima persona, i no li agrada el món de la faràndula i tot això. Li agradaria que el seu fill treballés en un altre àmbit».

«Fins on jo sé, no hi ha cap problema i vindran al meu casament»

Afirmen igualment que no fa gaire temps es va casar una cosina d'Asraf i no van convidar Isa Pantoja a l'enllaç. «Va ser-hi només ell i va anar amb compte de no sortir en fotos perquè no es veiés que Isa no estava en un esdeveniment familiar», confessen els veïns.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja sap que no és benvinguda a casa dels Beno . | Telecinco
 
Una versió que és totalment contrària a la que oferia Isa a 'El programa de Ana Rosa' fa uns dies. «Em porto bé amb els pares d'Asraf. És veritat que amb la seva mare tinc més relació, però fins on jo sé no hi ha cap problema i vindran al casament», assegurava contundent.

Veurem si finalment es compleix aquesta afirmació d'Isa Pantoja al programa en què col·labora cada setmana. O si els pares d'Asraf no donen el braç tòrcer i no assisteixen a l'enllaç nupcial que tan il·lusionats tenen a la mediàtica parella.

Isa Pantoja només resa perquè tot surti bé. L'única cosa que espera és que aquells assistents que vagin al casament ho facin perquè realment tenen ganes de gaudir aquell dia amb ells. I que posin tot de la seva part perquè sigui un dels dies més feliços de la parella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp