Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco ja sap que passarà amb la demanda que deixa tremolant Telecinco

Marta Riesco ha decidit demandar Jorge Javier Vázquez per assetjament

Marta Riesco ha dit 'prou' després de patir durant aquest últim any el pitjor dels assetjaments per part de programes com 'Sálvame'.

I més quan hi ha posat en risc la seva feina, ja que s'ha vist apartada dels directes que tant li agraden. Ara, la xicota d'Antonio David està limitada a fer tasques d'oficina, feina que no li fa gens de gràcia.

De fet, ha començat una autèntica campanya a les seves xarxes socials en què pretén exposar el maltractament a què l'han sotmesa. A més, no ha dubtat ni tan sols a atacar la mateixa Rociíto. «Des de fa algun temps la salut mental només val per a algunes dones», ha sentenciat al costat de foto en què apareix Carrasco abraçada Isabel Rábago.

«Per altres, en canvi, l'escarni públic. Almenys ara. D'aquí poc, (guardeu això) els bons seran els dolents i al revés. Ho viureu. Ho viurem. Mentrestant, les víctimes no són en aquesta foto, ni són les que escriuen», adverteix llançant una indirecta molt directa.

Imatge de Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta
Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta. | @marta.riesco | Instagram

D'altra banda, Antonio David també decidia sortir en defensa de la seva xicota i anunciava que ja estava preparant la demanda que pot arrasar amb Telecinco. Sobretot, amb personatges com el català Jorge Javier Vázquez, a qui li  han declarat la guerra obertament. 

«Et puc dir que seràs demandat per Marta Riesco per assetjament laboral, perquè et quedi clar. Marta Riesco té molt bons assessors legals. Jo li puc donar un consell, però ella no es deixa aconsellar i fa el que vol i això és absolutament respectable. Sé que està assessorada per un bon equip legal», apuntava Antonio David molt segur.

Marta Riesco ha pres una decisió molt dràstica

Una vegada més, el pare de Rocío Flores ha recorregut al seu canal de Youtube per denunciar l'assetjament i l'enderrocament que ha patit la seva parella durant aquest darrer any.

«Marta estava totalment destruïda al seu llit per culpa d'uns pocavergonyes que utilitzen una televisió privada on es dediquen a assetjar, abusar del seu poder, a calumniar… a saltar-se totes les línies vermelles del Codi Penal», ha denunciat.

«A unes persones els surt 'gratis' pagar les demandes que els posen perquè els paguen 20 o 30 mil euros per un anunci de 30 segons. Espero que algun dia les sentències vagin d'acord amb els diners que guanyen», advertia.

Així, Marta Riesco també aprofitava per compartir un vídeo a les seves xarxes socials on el presentador català l'anomena «ximple, envanida o estúpida».

«A la plaça del poble sent apedregada pel presentador estrella. De nou ell mateix un any després torna a provocar-me mentre exerceixo la meva feina. Irene Montero, a això com en diem? No mereixo jo una defensa?», es lamentava.

Antonio David ha volgut deixar molt clar que no pensa permetre que ningú ataqui la seva família. Segons la seva opinió, amb ell no ha pogut «malgrat haver-ho intentat per activa i per passiva». I just per això «ara vas a buscar-la, a per totes les dones de la meva família. Per què no ho fas amb mi? Ets covard fins i tot per això», retreia al presentador de Badalona.

«Amb la meva família no, perquè encara que ara estiguis molt tranquil i presumeixes de què ets, arribarà el moment en què t'hagis d'asseure als jutjats i aquí no ets cap Déu, ets un mortal més. No sé com se't permet tanta llibertat en aquesta cadena. Aquesta cadena que defensa les dones, que defensa la violència mediàtica, que defensa l'assetjament. En fi, que em sembles una persona repugnant», concloïa contundent.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp