Primer pla de Concha Velasco.

La família de Concha Velasco revela la gran incògnita sobre el seu estat

Concha Velasco va estar recentment hospitalitzada

Concha Velasco ve de travessar una mala època. Els darrers mesos se li han fet molt costeruts i fins i tot va passar el Nadal hospitalitzada. La seva família ha volgut donar l'última hora sobre el seu estat després de l'aparició de molts rumors al voltant de la seva situació.

Pel que sembla, l'artista es troba força millor. Diverses persones del seu entorn així ho corroboren, entre elles, la seva neboda Manuela, que també ho confirmava fa uns dies. Ja ha deixat enrere el problema de salut que la va obligar a ser ingressada el desembre passat.

Concha està ara «més animada», indiquen persones properes a l'actriu a El Español. És cert que després de passar per l'hospital li va costar molt recuperar-se. Va tornar a la residència on es va instal·lar fa uns mesos força feble.

Els seus fills romanen molt atents a les seves evolucions, sobretot Manuel, que no se'n separa ni un instant. També cal recordar l'afecte que li dediquen els seus amics i companys de professió, entre ells, José Sacristán. Al carrer també hi ha molt d'interès per conèixer-ne l'estat, ja que l'actriu sempre ha tingut l'afecte del públic. Al llarg de 60 anys de carrera s'ha aconseguit guanyar l'admiració i el respecte de la gent, cosa que no resulta gens senzilla.

Foto Concha Velasco
Concha Velasco es troba una mica millor després de superar un petit revés. | Europa Press

Algú proper de la família explica que «ella mateixa parla amb molta franquesa de com es troba i et diu si està cansada o no». Els col·legues de professió que van a veure-la destaquen el seu bon aspecte. Incideixen que es troba una mica feble, però el cap li funciona de meravella i sempre troba el moment oportú per fer broma.

Concha Velasco se sent encantada amb les visites. Passa moltes hores a la residència i necessita mantenir-se entretinguda. La seva neboda apuntava fa temps que, si per ella fos, estaria acompanyada a tota hora.

Segons recull el mitjà esmentat anteriorment, en aquests moments torna a rebre el mateix nombre de visites que tenia abans. Durant un temps, la seva família havia optat per limitar-li-les, sobretot per afavorir-ne el descans. De fet, havien fet una crida perquè no es posessin en contacte amb ella per telèfon. Es mostrava esgotada i li costava una mica respirar, per això entenien que el més convenient era deixar-la descansar.

En tot moment, les decisions que han adoptat els fills han estat pensant en el benestar de l'actriu. Al seu dia van intentar cuidar-la a casa seva, però els resultava molt complicat compatibilitzar els seus treballs amb les atencions. A més, amb el temps van comprovar que el més convenient era que estigués cuidada per professionals en un centre especialitzat.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Els fills de l'actriu fan tot el que poden perquè la seva mare estigui a gust. | Europa Press

Concha Velasco va ser qui va decidir fer el pas

Concha Velasco va ser qui llavors va decidir que el més convenient era traslladar-se a una residència. Allí estaria més ben atesa i també trauria una gran pressió als seus fills. En cap moment no va voler convertir-se en una càrrega per a ells.

Manuel té assumit que la seva mare ja no tornarà a casa. Els problemes de salut que arrossega des de fa mesos aniran a més. A això també se li uneix que presenta importants problemes de mobilitat. Ara, tenen la garantia que es troba a les millors mans i rep cures les 24 hores del dia. Acudeixen a veure-la quan els seus compromisos professionals els ho permeten i procuren que no li falti de res.

Concha Velasco presentava les últimes setmanes una certa millora. Sense cap dubte, suposa una gran notícia per a la família, però també per als seus admiradors que segueixen amb atenció la seva recuperació.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp