Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores envia un avís sobre el seu fill David Flores Carrasco

Antonio David reapareix i trenca el silenci després de l'última polèmica amb la seva ex

Antonio David Flores ha trencat el silenci després de la polèmica portada de la revista Lecturas on assegurava que Olga li havia estat infidel. Després de setmanes en silenci, l'exguàrdia civil ha reaparegut al seu canal de Youtube per aclarir aquesta i altres qüestions.

El malagueny ha explicat en quin punt es troba la seva relació amb la sevillana i amenaçava d'emprendre accions legals. A més, ha afirmat que res del que s'està explicant és cert i ha llançat una advertència sobre el seu fill David Flores.

Antonio David Flores amenaça els mitjans

Després de setmanes en silenci, Antonio David Flores ha tornat al seu canal de Youtube, on va quedar relegat després de ser expulsat de la televisió. És l'únic mitjà que li queda per fer-se sentir i continuar atacant Rocío mentre eludeix les polèmiques que giren al voltant de la seva persona.

L'exguàrdia civil admetia estar una mica nerviós davant de la tornada, conscient de l'interès que ha despertat després de la portada de la revista Lecturas. Recordem que en ella, el pare de Rocío Flores va malmetre entre la seva filla i Olga confessant-li que la sevillana li havia estat infidel. Aquesta suposada traïció per part de la que era la seva dona va dinamitar la separació de la família i la indestructible unió entre Rocío i la dissenyadora.

Respecte a aquesta acusació, Antonio David desmenteix categòricament la informació publicada, afirmant que «res del que ve aquí ho he dit jo». Sobre el que es comenta d'Olga, assenyala que «és completament fals, Olga no ho faria mai i espero que quedi clar».

Durant el seu directe, l'exguàrdia civil s'ha mostrat molt enfadat i demanava a la publicació que en revelés la font. «Si de veritat ho tenen contrastat, publicarien la informació tal qual i no s'escudarien en «una font propera», opina.

Antonio David Flores
Antonio David Flores desmenteix la portada de 'Lecturas' | YOUTUBE

El pare de Rocío ha manifestat la seva intenció de demandar la revista per «un delicte continuat en el temps». El malagueny assegura que tot respon a una campanya per destruir la seva família iniciada arran del documental de la filla de 'La Más Grande'. A més, aprofitava el seu directe per llançar una advertència relacionada amb el seu fill.

 

Antonio David Flores parla del seu fill

Antonio David continua entestat a desviar l'atenció que genera la seva situació actual amb Olga per continuar arremetent contra Rocío. En lloc d'explicar en quin punt es troba la seva relació amb Moreno, el malagueny reitera el dolor que el documental va causar a la seva família.

«Han venut que jo manipulo, gestiono i organitzo, que robo als nens, que els maltracto, que exerceixo violència vicària», enumerava. «Tot això, que anirà al jutjat, volen relacionar-ho al que és la meva família, i a la relació entre Olga, Rocío i jo», comentava.

Primer pla de David Flores Carrasco.
Antonio David demana que parin de parlar del seu fill | Europa Press

«No n'han tingut prou que fins i tot han hagut de ficar-hi el meu fill, i el meu fill no vol que se'n parli», advertia. Segons explica Antonio David, el net de la xipionera vol mantenir-se al marge de les polèmiques i no ser un personatge públic.

Del que s'oblida l'exguàrdia civil és que ell ha estat el primer que ha posat David Flores al focus mediàtic. Si no hagués estat pel seu pare, el seu fill no hauria demandat mai la seva mare i no s'hauria parlat del contenciós que encara queda pendent entre ells.

Foto d'Antonio David amb Rocío, David i Lola Flores, els seus fills.
Antonio David Flores ha estat el primer a exposar públicament els seus fills | Instagram

Tampoc hauríem conegut amb tota mena de detalls la nova llar on el jove viurà a partir d'ara, després de deixar la casa que compartia amb Olga. Fa unes setmanes, coincidint amb la notícia que la sevillana havia expulsat David de casa seva, Antonio David va mostrar la seva nova llar a Màlaga.

Habitació per habitació, el malagueny va presumir del seu nou niuet d'amor, cortesia en gran part de Marta Riesco, que també hi viurà algunes temporades. La revista Diez Minutos va portar la notícia a la portada amb el titular «Antonio David s'emporta el seu fill a viure amb ell». Una mostra més que el pare de Rocío sap com treure rendiment als fills que va tenir amb Rociíto.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp