Antonio David Flores revela finalment el secret de la seva filla Rocío

Ha volgut desmentir certs rumors

Antonio David Flores en una imatge d'arxiu
Antonio David Flores ha revelat el secret de la seva filla Rocío | GTRES

Des que Rocío Flores decidís ser la defensora en plató del seu pare (Antonio David Flores) durant 'GH VIP 7' no deixa de ser notícia. Ho ha estat i ho és pel seu pas per 'Supervivientes', per la seva nul·la relació amb la seva mare (Rocío Carrasco) i per la seva imatge.

En concret, aquests últims dies està sent protagonista dels mitjans perquè s'especula que s'ha sotmès a una operació. Operació que, segons Kiko Hernández, hauria costat 9.000 euros i l'ajudaria a perdre pes.

Davant tots aquests comentaris, el seu progenitor ha decidit sortir en la seva defensa i fer callar rumors. Per això, ha optat per comptar realment quin és el secret de la jove per no haver recuperat els quilos que va perdre en el reality.

Així, ha afirmat públicament que «no és cert que s'hagi posat una pilota gàstrica. Això és mentida completament».

En aquest punt, ha estat on Antonio David Flores ha revelat l'èxit que la seva Rocío hagi perdut 16 quilos i continuï en aquesta línia. Exactament ha explicat que «està pujant a Madrid a una clínica». Així mateix ha indicat que també està acudint a un «endocrí per portar una dieta i una alimentació controlada. No hi ha res més».

Rocío Flors al plató de 'Supervivientes'.
Rocío Flors vol seguir perdent pes | Telecinco

D'aquesta manera, el col·laborador de 'Sálvame' ha volgut fer callar les enraonies sobre els èxits físics de la seva filla. Uns èxits que aquesta no dubta a donar a conèixer als seus seguidors a través del seu compte a Instagram. Allà comparteix fotografies, sola o en companyia del seu xicot i de la seva família, on s'aprecia notablement el seu canvi físic. És més, en aquestes no ha dubtat a explicar que també s'està sotmetent a un tractament de fustateràpia corporal. Amb aquest intenta lluitar contra la cel·lulitis i el greix.


Comentaris

envia el comentari