El missatge (i una petició) d'Antonio David a Fidel Albiac: «Si ho veiés Rocío Jurado»

El col·laborador de 'Sálvame' ha tornat a parlar de la família Jurado

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores ha enviat un missatge a Fidel Albiac | Twitter

Els últims mesos han sigut complicats per a Antonio David Flores perquè han sortit a la llum suposades infidelitats comeses cap a la seva dona (Olga Moreno). Això sense passar per alt que el seu pas per la secció 'Quiero dinero', de 'Sálvame', li ha fet quedar en dubte. Sí, perquè han sortit a la llum presumptes mentides que ha dit durant anys sobre la seva relació amb Rocío Carrasco.

No obstant això, després d'aquestes setmanes complicades, l'exguàrdia civil ha tornat amb més força. Ara, ha concedit una entrevista en exclusiva a la revista 'Diez Minutos'. En ella, com és habitual en ell, fa referència a la família Jurado i també als seus problemes econòmics. Però, potser, el més interessant de l'entrevista és que ha enviat un missatge a Fidel Albiac, el marit de la seva exdona.

L'exclusiva per a 'Diez Minutos'

Tot i els diners que va guanyar a 'GH VIP 7', els obtinguts a 'Sálvame' i dels 35.000 euros que ha aconseguit en l'esmentada secció, té deutes. I per aquest motiu ha decidit concedir una entrevista a l'esmentada revista, la qual ha estat realitzada pel seu company de Telecinco, Kiko Hernández.

Aquesta exclusiva és la principal notícia de la portada de la publicació, concretament, apareix una fotografia de l'exguàrdia civil al costat del següent titular: «Antonio David: 'Si Rocío Jurado aixequés el cap, canviava el testament'».

Aquest titular ve a deixar palès que el principal ganxo mediàtic que té el col·laborador és parlar de la que va ser la seva família política, un fet que durant vint anys ha estat fent. És la manera que ha trobat d'estar en televisió, de concedir exclusives, de generar polèmica i de guanyar diners.

És més, sembla que no està disposat a deixar 'descansar' a la que va ser la seva sogra, amb la qual precisament no va acabar bé. La seva relació va finalitzar amb la justícia pel mig, encara que ara vulgui transmetre l'afecte que es professaven.

El missatge a Fidel Albiac

Des de fa temps, el malagueny ha deixat constància la seva animadversió cap a Fidel Albiac. I és que, com ha manifestat públicament als platós, el considera, en part, responsable del distanciament de Rocío Carrasco amb els seus fills.

Precisament per aquest motiu, no ha dubtat a aprofitar aquesta exclusiva per referir-se a ell, enviant-li un missatge alt i clar: «A Fidel li diria que no es pot viure amb tant d'odi».

Un missatge que potser l'esmentat marit de Carrasco també l'hi podria dir a Antonio David Flores perquè aquest fa molts anys que carrega durament contra ell i la seva exdona.

La situació econòmica d'Antonio David

Un altre dels temes més importants de l'entrevista que ens ocupa ha estat l'economia de l'exguàrdia civil. En aquest sentit, no ha tingut cap inconvenient a afirmar amb contundència que ha de fer front a un gran deute amb Hisenda. Així, ha manifestat: «Tinc un deute de 500.000 euros».

Aquest, en part, es deu als conflictes judicials que durant dues dècades ha mantingut i segueix mantenint amb la que va ser la seva primera esposa. Així, en aquest sentit ha afirmat que «m'ha posat al voltant de divuit demandes al llarg d'aquests vint anys».

El seu matrimoni amb Olga Moreno

De la mateixa manera, també ha obert el seu cor per parlar de la situació que travessa amb la seva dona, on ha deixat molt clar que totes les suposades infidelitats que se li atribueixen i que han aparegut a la televisió li han fet mal.

Sí, ha reconegut que aquestes han passat factura al seu matrimoni. Tant és així que ha afirmat obertament que Olga «no es va plantejar la paraula separació, però sí que hi va haver un abans i un després en la relació».

Primeres reaccions a l'exclusiva

Res més publicar-se el darrer número de 'Diez Minutos' ja són molts els internautes que s'han manifestat al respecte. Ho han fet amb missatges que vénen a deixar clar que no donen suport a Antonio David Flores i que els interessa poc el que pugui dir. Alguns dels comentaris són aquests:

  • «Quina pesadesa d'home, sempre parlant dels Jurado!».
  • «Canviaria el testament Rocío Jurado per donar-te'l a tu, no? Què sabràs tu el que faria? La pobra només tenia corbs al voltant, inclòs a tu, és clar».
  • «Aquest només pensa en diners i fama».
  • «Segur que t'hagués donat a tu tota la seva fortuna. Vividor sense escrúpols».

D'aquesta manera, queda clar que Antonio David no té molts 'adeptes' i més després de quedar en dubte amb les seves mentides a 'Quiero dinero'.


Comentaris

envia el comentari