Montaje con las caras de Antonio David y Mila Ximénez

La bomba d'Antonio David son els missatges inèdits de Mila Ximénez: «Ho sabia»

Antonio David revela què li va dir Mila Ximénez abans de fitxar per 'Sálvame' el 2019

Antonio David Flores continua sent tema de conversa després de publicar un vídeo al seu canal de Youtube on critica amb contundència els directius de Telecinco. El vídeo ja ha aconseguit 190.000 visualitzacions en només una setmana.

El vídeo 'Cómo preparó La Fábrica de la Tele el primer documental' continua oferint revelacions cridaneres. En concret, revela molts detalls sobre la relació de l'exguàrdia civil amb el programa que va acabar per enfonsar-lo.

Un any i mig treballant a 'Sálvame' dona per a molt. En aquesta ocasió, es tracta de diversos missatges de l'excol·laborador amb Mila Ximénez. Els dos parlen sobre el contracte del malagueny a La Fábrica de la Tele.

«Mila era tan llesta i tan gran que sabia què passaria»

«Una de les persones que més em va ajudar a passar els dies i les setmanes a 'GH VIP 6'va ser Mila Ximénez. Ella era el meu bastó de suport», comença l'Antonio David.

«En una de les converses, gairebé al final del concurs, em va dir que estava convençuda que treballaria a Telecinco. Que 'Sálvame' m'havia de fitxar. Jo reia i li vaig dir que això no passaria perquè ells tenen una relació amb Rocío propera i són amics seus».

Mila Ximénez
Mila Ximénez sabia que Antonio David fitxaria per 'Sálvame' el 2019, segons l'exguàrdia civil | Gtres

«Mila era tan llesta i tan gran que sabia què passaria, i així va ser», explica el protagonista de l'acomiadament més sonat de la televisió espanyola.

«Quan vaig sortir de casa, una setmana després em truca el meu representant i em diu que volen que treballi a 'Sálvame'. Vam negociar el contracte, en què no es posen gaires inconvenients, i el dia 8 de desembre de 2019 em van fer una rebuda per la porta gran. Tot eren crits, aplaudiments i felicitacions», explica, encara que poc després tot seria molt diferent.

La «mà negra» que va acabar amb Antonio David

Segons Antonio David, el 2020 el malagueny va denunciar l'existència d'una mà negra. Tal com afirma l'encara marit d'Olga Moreno, hi havia gent que volia que la seva carrera a la televisió es trunqués.

«Gairebé em prenen per maníac i obsessiu quan vaig arribar a plantejar al plató que hi havia una mà negra darrere meu. Van fer conya i van col·locar darrere meu, on estava assegut, un paio disfressat amb una mà», deia Antonio David. «I, és clar, jo ho vaig considerar una broma», va reconèixer.

Foto del personatge fumant
Antonio David carrega contra La Fábrica de la Tele al seu últim vídeo de Youtube | Cedida

Ara, l'exguàrdia civil revela que va ser una falta de respecte per part de 'Sálvame'. «Van intentar ridiculitzar-me pensant precisament això, que era un obsés i que pensava que hi havia gent darrere que volia fer-me el mal al plató».

«Fidel formava part d'aquella mà negra»

«Ara que passen els mesos, els preguntaria jo a ells. Hi havia una mà negra? Que sí que hi era? I la resposta seria que vosaltres éreu la mà negra», sentencia en aquest vídeo.

Segons l'extertulià, la «cúpula» del programa no tindria tota la culpa del seu ocàs a la cadena de Fuencarral.

Fidel Albiac arriba al musical 'Que no donaria jo' a Granada, el 20 de setembre del 2019
Fidel Albiac formava part de la mà negra que volia fer fora de la tele Antonio David, segons l'ex de Rociíto | Gtres

«De fet, no només ells són la mà negra, perquè tenien socis i companys de viatge. Em reafirmo en el mateix que vaig dir al seu moment, Fidel formava part d'aquesta mà negra. La vinculació que hi ha entre Fidel i David Valldeperas és evident, l'hem vist i està publicat», conclou.

EL VÍDEO DEL DIA