Primer pla de Jesulín de Ubrique

Les declaracions que sentencien Jesulín: «M'estimo molt l'Andrea Janeiro»

Terelu Campos ha deixat clar el que pensa de la filla de Belén Esteban

Andrea Janeiro ha optat per ser una persona anònima, però això no treu que les persones que la coneixen parlin d'ella.

 

I  ho fan per a lloar-la com a estudiant i per a destacar que és molt bona noia, responsable i educada. Així ho ha manifestat Terelu Campos, que assegura que té molt d'afecte a la filla de  Belén Esteban.

«És una persona que m'estimo molt, per això m'encanta veure-la», apuntava sobre Andrea.

Terelu Campos
Terelu Campos ha parlat sobre Andrea Janeiro | GTRES

Tot i que aquesta no és la primera vegada que Terelu dona la cara per la jove, ja que sempre ha sostingut que li té molt d'afecte.

«Tenint la mare que té, no necessita res més. Em fa molta pena. Jesulín no sap la filla que té i el que s'ha perdut. És una nena molt bona i molt educada», deia llançant un dard a Jesulín de Ubrique.

Sobre ell, manifestava que no té excusa per ignorar la seva filla de la manera com ho fa. «A mi ningú m'ha impedit veure la meva filla, a ple segle XXI. No hi ha motiu al món que em separi de la meva filla, si la vull veure».

Fotografia d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i la seva mare estan molt unides | cedida

La col·laboradora fa un temps apuntava que “puc no veure el pare o la mare de la meva filla, la família. Ara, veure el meu fill no m'ho impedeix ningú».

I va carregar amb duresa contra l'ex de Belén Esteban. «Jesús no ha vist la seva filla gran perquè no li ha donat la gana», afegia.

Belén Esteban segueix retraient a Jesulín com tracta Andreíta

La de Paracuellos ha decidit frenar la campanya d'assetjament i enderrocament que liderava contra el pare de la seva filla per petició d'aquesta. I assegura que s'enfrontarà a qui sigui que ho qüestioni.

Belén insisteix que l'únic que retreu al seu ex és que faci diferències entre ella i els fills que té amb María José Campanario.

Muntatge amb fotos dels tres
Pel que es veu, Jesulín té clara preferència per Julia, la germana d'Andrea | La Noticia Digital

Sobretot amb Julia, a qui li concedeix tota mena de capricis: viatges a Nova York, operacions estètiques, etc. Mentre que a la seva filla ni tan sols li ha pagat els estudis, tal com lamentava Esteban.

«A una li paga els pits, i a l'altra, ni els estudis», comentava la col·laboradora de 'Sálvame'.

«En vint anys, una Barbie embarassada», explotava sobre l'únic regal que Jesulín hauria fet a Andrea.

Tot i això, i malgrat que la col·laboradora intenta protegir la seva filla el màxim possible, hi ha qui, com Samanta Villar, li retreu l'actitud que té.

Muntatge amb mare i filla
Belén Esteban segueix traient les ungles per la seva filla | La Noticia Digital

«Belén Esteban o qui sigui no pot anar a plató a dir "la meva filla" o "el pare de la meva filla no sé què", perquè l'està perjudicant fent això en públic», carregava contra ella la periodista.

 

«Ho sento molt. Crec que els drets de la nena han d'estar per sobre", opinava Samanta. I va explicar que Esteban li havia arribat a dir: «Si home, i no puc venir a criticar el pare de la meva filla? Doncs clar que ho faré».

«Vaig pensar: "doncs no, no ho pots fer". La seva filla li va demanar: "mama, deixa de parlar del pare",' cosa que demostra que té dos dits de front més que Belén. Ho sento molt».

Unes paraules que van donar peu a una guerra aferrissada entre la princesa del poble i la periodista i que va acabar amb una disculpa per part de Samanta.